pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

TOYOTA T27 2.0 D4D

Nov 15, 2019 by GERARD

Witam
Umówiłem się na dziś telefonicznie , wszystko w czsie wymiana świec żarowych w T27 , autko 10 lat , ja użytkuje 7. Po sprawdzeniu okazało się że jedna nie domaga ale po uzgodnieniu że jednak wszystkie trzeba wyminić zdecydowłem się to zrobić aby uniknąć wizyt np. co drugi miesiąc zresztą zawsze wszystkie się wymienia tym bardziej że ja od chwili zakupu nie wymieniałem a czas swoje robi , parametry z wiekiem spadają pomimo sprawności.Wszystkie wyszły elegancko bez problemów.Wielki szacun dla Pana bo usłyszałem że zamontował mi oryginalne nowe świece od T27 w cenie 50 % , mógł tego nie mówić ale uczciwość na pierwszym miejscu i to się liczy WIELKI SZACUN I KAŻDEMU P O L E C A M


Corolla Verso 2005

Sep 18, 2019 by Rafał

Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;)


Renault laguna 2, rok 2003

Aug 28, 2019 by Tomasz

Urwany przełącznik świateł cofania przy skrzyni biegów, szybka naprawa, prawdziwy fachowiec 100%profesjonalizmu szczerze polecam wszystkim!!!


Focus kombi 2009 rok 1.6 tdci

Jun 18, 2019 by Piotr

Bardzo solidny i wykwalifikowany fachowiec
Szybko tanio i bez problemów.
Polecam


Panda 2008

Jun 04, 2019 by Fiat panda

Wszystko zostało załatwione w jeden dzień. Szybko i sprawnie urwana świeca żarowa. Rano telefon o 12 00 naprawa. Dziękuję i polecam.


Yamaha Fz6 S2 2008rok

Apr 22, 2019 by Marcin Ełk

Szybka i profesjonalna usługa. Wszystko bezproblemowo, bez kłopotu. Naprawa gwintu pod świecę przebiegła bez najmniejszych niespodzianek. Silnik funkcjonuje, w pełni sprawny. Tylko cieszyć się jazdą. W pełni zasłużony ukłon dla specjalisty który robi to bez ściągania głowicy. Polecam.


vectra c 1.8 2003

Apr 04, 2019 by Dominik

Prawdziwy Fachowiec , godny polecenia i do tego mobilnie, miałem problem z zerwanym gwintem od świec zapłonowych , szybki dojazd następnego dnia 30 min roboty i auto śmiga , człowiek dokładny czysty i zapleczem narzędzi , pozdrawiam i polecam


Alfa Romeo 159sw 1.9 Jtdm 2007r

Feb 05, 2019 by Grzegorz

Sprawnie i bardzo szybko poradził sobie Pan z wyciągnięciem urwanej świecy. Polecam ! Znają się na robocie ! :)


FORD FOCUS 1,6 TDI 2007

Jan 16, 2019 by Kaśka

POLECAM w 100% !!! Pełen profesjonalizm ,uczciwość, podejście do klienta. Dziękuję :)


Opel Vivaro, 2.5, 2007 r

Jan 10, 2019 by Norbert

Ocena 6/6. Sprawnie wydobyte 4 swiece w Opel Vivaro, 2.5, 2007 r. Jedna urwała sie podczas wykrecania, ale ta też szybko zostala fachowo wyjeta. Czas całości 2h. Jestem pod wrazeniem, poniewaz spodziewalem sie duzo wiekszych klopotow z wyciaganiem (na silnik lała sie woda przy kazdym deszczu po zle wymienionej kiedys szybie i calosć była mocno skorodowana). Od nowosci te swiece nie byly wyciagane, czyli 11 lat. Jestem zadowolony i to bardzo. Miło i fachowo. Polecam.


5.0 5.0 113 113 Witam Umówiłem się na dziś telefonicznie , wszystko w czsie wymiana świec żarowych w T27 , autko 10 lat , ja użytkuje 7. Po sprawdzeniu okazało się że jedna nie domaga Opinie o serwisie
Page:

123»