pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Corolla Verso 2005

Sep 18, 2019 by Rafał

Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;)


Renault laguna 2, rok 2003

Aug 28, 2019 by Tomasz

Urwany przełącznik świateł cofania przy skrzyni biegów, szybka naprawa, prawdziwy fachowiec 100%profesjonalizmu szczerze polecam wszystkim!!!


Focus kombi 2009 rok 1.6 tdci

Jun 18, 2019 by Piotr

Bardzo solidny i wykwalifikowany fachowiec
Szybko tanio i bez problemów.
Polecam


Panda 2008

Jun 04, 2019 by Fiat panda

Wszystko zostało załatwione w jeden dzień. Szybko i sprawnie urwana świeca żarowa. Rano telefon o 12 00 naprawa. Dziękuję i polecam.


Yamaha Fz6 S2 2008rok

Apr 22, 2019 by Marcin Ełk

Szybka i profesjonalna usługa. Wszystko bezproblemowo, bez kłopotu. Naprawa gwintu pod świecę przebiegła bez najmniejszych niespodzianek. Silnik funkcjonuje, w pełni sprawny. Tylko cieszyć się jazdą. W pełni zasłużony ukłon dla specjalisty który robi to bez ściągania głowicy. Polecam.


vectra c 1.8 2003

Apr 04, 2019 by Dominik

Prawdziwy Fachowiec , godny polecenia i do tego mobilnie, miałem problem z zerwanym gwintem od świec zapłonowych , szybki dojazd następnego dnia 30 min roboty i auto śmiga , człowiek dokładny czysty i zapleczem narzędzi , pozdrawiam i polecam


Alfa Romeo 159sw 1.9 Jtdm 2007r

Feb 05, 2019 by Grzegorz

Sprawnie i bardzo szybko poradził sobie Pan z wyciągnięciem urwanej świecy. Polecam ! Znają się na robocie ! :)


FORD FOCUS 1,6 TDI 2007

Jan 16, 2019 by Kaśka

POLECAM w 100% !!! Pełen profesjonalizm ,uczciwość, podejście do klienta. Dziękuję :)


Opel Vivaro, 2.5, 2007 r

Jan 10, 2019 by Norbert

Ocena 6/6. Sprawnie wydobyte 4 swiece w Opel Vivaro, 2.5, 2007 r. Jedna urwała sie podczas wykrecania, ale ta też szybko zostala fachowo wyjeta. Czas całości 2h. Jestem pod wrazeniem, poniewaz spodziewalem sie duzo wiekszych klopotow z wyciaganiem (na silnik lała sie woda przy kazdym deszczu po zle wymienionej kiedys szybie i calosć była mocno skorodowana). Od nowosci te swiece nie byly wyciagane, czyli 11 lat. Jestem zadowolony i to bardzo. Miło i fachowo. Polecam.


Alfa romeo 156 2.4jtd 1998

Dec 21, 2018 by Damian

Pełen profesjonalizm w pare minut wyciagnety zarnik urwany zarnik polecam w 100%kilku fachowcow i zaden nie chcial sie podjac bez sciagania glowicy. A tutaj pare minut i po klopocie jestem.bardzo zadowolony z uslugi oby wiecej takich uczciwych fachowcow


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie
Page:

123»