pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

TOYOTA COROLLA E15 – 2007r.

Aug 04, 2013 by Piotr

Mam Corollke 1.4 d4d. Serwis Toyoty nie dał rady z odkręceniem zapieczonych świec żarowych. Rozkładali ręce i proponowali zdjęcie głowicy -zresztą kilka innych warsztatów także. Polecam usługi Pana Marcina. Nie dość, że uporał się bez problemu z odkręceniem 4 świec to również wszystko dokładnie wyczyścił i zakonserwował. Nie często się zdarza się widzieć tak dokładnie wykonywaną usługę. Pełen profesjonalizm.


Opel Astra H, 1.7 CDTI, 2008r

Jul 29, 2013 by Jacek

Polecam w 100%!
Podczas wymiany świec żarowych w ASO, mechanikom udało się wykręcić tylko dwie. Dwóch pozostałych na siłę nie odkręcali w obawie przed urwaniem.
Pan z firmy Mechaniq poradził sobie bezbłędnie z wymianą tych zapieczonych.
Jedną udało się wykręcić, druga niestety musiała zostać zerwana co też nie stanowiło w tym miejscu problemu.


Opel Movano, 2.5 CDTI, 2005r

Jul 20, 2013 by Marcin

Witam posiadam Opla Movano. gdy wymienialismy świece żarowe jedna z nich sie ukręcila… myslalem ze bez zdejmowania glowicy sie nie obejdze (bardzo duzy koszt) lecz Firma mechaniq poradzila sobie z tym problemem bardzo profesjonalnie i szybko a co najwazniejsze zostal orginalny gwint i bylo wiele razy taniej niz jak bym mial bawic sie z glowicą, w ciągu godziny tak jak w tym przypadku by sie nie zrobilo tego
Gorąco polecam uslugi tej Firmy bo lepiej oddac do nich i miec gwarancje i pewnosc ze wszystko przebiegnie pomyslnie niz oddac do sąsiada ktory to nieudolnie zrobi w stodole albo jeszcze gorzej popsuje i pan Marcin bedzie mial jeszcze wiecej roboty a koszt takiego “zabiegu” wzrosnie.
Wielki Plus dla Firmy mechaniq


Opel Vivaro, 2011 r., 2.0 M9R

May 20, 2013 by warsztat

opinię wystawiamy pozytywną, mechaniq poradził sobie z urwanym już wcześniej wtryskiwaczem, było sympatycznie i oczywiście profesjonalnie


Zafira 2.0 rok 2005

Apr 15, 2013 by zenon

Zafira 2.0
Absolutnie polecam! Natychmiastowa pomoc. Bezbłędność i anielska cierpliwość. NIezwykła kompetencja i precyzja. Świeca urwała się w warsztacie samochodowym (była źle zamontowana – niedokręcona). Mimo, iż procedura okazała się skomplikowana, cena nie zmieniła się! Dlatego zdecydowałem się na ponowne wykręcenie i wkręcenie także pozostałych świec. Pisemna gwarancja oraz miła i sympatyczna atmosfera składają się na wyjątkową usługę. Tylko szkoda, że warsztaty samochodowe jeszcze jej nie znają i nie polecają.
Zenon


Toyota Avensis 2,0 D4D 2004

Mar 26, 2013 by Andrzej

Chciałbym dodać swoją opinię dotyczącą usług świadczonych przez firmę Mechaniq. Dwa miesiące temu próbowałem domowym sposobem z kolegą mechanikiem wymienić świece w swoim aucie. Byłem zadowolony bo odkręciły się wszystkie tyle, że udało się wkręcić już tylko 3 w jednej niestety urwał się żarnik podczas wkręcania. Zwróciłem się o pomoc do firmy Mechaniq właściciel uprzedził o powadze problemu i przystąpił do działania. Było ciężko ale udało się.
Gorąco polecam, fachowe podejście i znajomość tematu, miła i szybka obsługa.


Peugeot Boxer 2009 300hdi

Mar 16, 2013 by kuba

Jestem posiadaczem Peugot boxer 2009 rok 300 hdi 160km urwałem świecę żarową po moim telefonie uzyskałem natychmiastową pomoc .Profesjonalizm w 100% polecam wszystkim


Subaru Forester 2.0 diesel boxer 2010 r.

Feb 27, 2013 by Maks

Witam, jestem posiadaczem Subaru. Podczas wymiany świec w serwisie Subaru jedna się urwała, panowie chcieli wyjmować silnik a następnie zdjąć głowice żeby świecę wyciągnąć. Niestety sytuacja okazała się o tyle nieprzyjemna, że niedawno minął okres gwarancyjny i za wszystko musiałbym zapłacić. Zdecydowałem się poszukać innego rozwiązania i trafiłem na firmę Mechaniq, zadzwoniłem do pana, umówiłem się na jej wyciągnięcie. Operacja przebiegła szybko i sprawnie na dodatek w dobrej cenie. Pełen profesjonalizm GORĄCO POLECAM !!! :)


Feb 25, 2013 by Mariusz

Skorzystałem z usług firmy mechaniq.pl, gdy mój MB Sprinter 2.7 CDI był w pilnej potrzebie:) i nie zawiodłem się. Duży plus za profesjonalną i szybką naprawę, przystępną cenę usługi i życzliwe podejście do klienta. Polecam.


astra 2.0

Feb 15, 2013 by Ola astra

jestem bardzo zadowolona z obsługi


5.0 5.0 100 100 5 gwiazdek to za mało. Ukręcona świeca żarowa to chwila pracy a dodatku w bardzo przyjemnej atmosferze. Szczerze polecam. Szybko, miło i profesjonalnie- to jednak możliwe. Opinie o serwisie
Page:

«8910