pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Ford Focus 1.6 Diesel, 2006

Jul 01, 2015 by Tomasz

Panie Marcinie, dziękuję za profesjonalną naprawę, bardzo solidnie i w dobrej cenie. Specjalista pierwszej klasy, polecam wszystkim !


Ford Focus, 1.6 benzyna, 2005

Jun 24, 2015 by Mariusz

Marcin, jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ :-)


Seat 1.6 2008

May 28, 2015 by Tomasz

Polecam Pana Marcina.Szybka naprawa gwintu świecy.


Ford Focus II 1,6 TDCI

May 25, 2015 by Piotr

Polecam. Fachowiec przez duże F. Profesjonalnie, profesjonalnie i jeszcze raz szybko wykonuje swoją pracę. I nie czaruje klienta jak 90% psełdo mechaników. Pana Marcina i jego usługi polecam z czystym sumieniem bo mało jest fachowców jego pokroju. A na koniec jeszcze miło mnie zaskoczył bo okazało się że zapłaciłem mniej niż było mówione przez telefon.


Opel Astra II 2.0 DI

May 14, 2015 by Rafał

Witam! Z wielkim szacunkiem polecam tego mechanika, perfekcyjnie wykonana praca. Świeca urwana i zamontowanie świecy zajęło Panu Marcinowi 20 min bez zdejmowania głowicy. Dobry kontakt telefoniczny oraz uprzejmość. Serdecznie dziękuję oraz POLECAM!!!!


OPEL ZAFIRA 1,7 CDTI, Z ROKU 2008

May 03, 2015 by TOMEK

Witam, z pełnym przekonaniem polecam usługi Pana Marcina. To co zrobiło na mnie największe wrażenie to profesjonalizm i uczciwość. Do tego bardzo dobry kontakt telefoniczny i miła atmosfera. Oszczędziłem dużo czasu i kasy. polecam. P.S. Wymieniałem 4 świece żarowe, jedna z nich była urwana podczas wcześniejszej próby wykręcenia.


STANKIR AUTO SERWIS

Apr 28, 2015 by STANKIR AUTO SERWIS

Współpraca z Marcinem “MechaniQ” się opłaca.


Peugeot 307sw 1,6 hdi 2006

Apr 25, 2015 by Jurek

Pan Marcin wybawil mnie z klopotu i wyjal w bardzo profesjonalny sposob za pomoca specjalistycznego sprzetu dwa urwane groty swiec zarowych bez kosztownego i ryzykownego zdjecia glowicy silnika.
Jeszcze raz dziekuje i polecam wszystkim zainteresowanym, pelny profesjonalizm opanowanie i dokladnosc.


Zafira 1.7cdti 2008

Mar 15, 2015 by Łukasz

Polecam fachowca jakich mało. Profesjonalne i uczciwe podejście do auta i klienta. Przestrzegam przed pseudo specjalistami za niższą cenę. Ja dałem się omamić i o mały włos nie zdecydowałem się zdejmować głowicy bo spec twierdził że jak on nie wykręcił tu już się nie da. Tu pomimo że poprzedni warsztat spartolił robotę, świeca została wykręcona bez uszczerbku dla głowicy. Wielkie podziękowania, tak zdobywa się stałych klientów.


SAAB 900 NG, 2,0 Benzyna, 1998r

Mar 14, 2015 by Maciek

Bardzo profesjonalnie ,skutecznie i szybko.
Usterka:
Zerwany gwint świecy zapłonowej w głowicy.
Naprawa bez zdejmowania głowicy i bez żadnych opiłków na tłoku. Sprawdzane kamerą.
Polecam !!!
Pozdrawiam
Maciek


5.0 5.0 132 132 Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam. Opinie o serwisie