pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Peugeot 307 1.6 HDI

Dec 05, 2014 by Nesti

Pojechałem na wymianę kompletu świec żarowych licząc się z tym, że ulegną złamaniu przy wykręcaniu (ponoć w nowych dieslach cienkie świeczki łamią się często, gdy są zapieczone). Na szczęście wszystko poszło gładko, zaś mechanik poradził sobie z zagadnieniem bardzo szybko (świece za silnikiem od strony grodzi). Nowe świece zostały zabezpieczone na przyszłość specjalnym smarem, by uniknąć zapieczenia. Radzę każdemu użytkownikowi diesla jechać na wymianę świec czy wyjęcie wtrysków od razu do spec-zakładu, bo w przypadku nieprawidłowego podejścia byle partacz może świecę czy wtryskiwacz ukręcić, a to generuje koszta zdejmowania głowicy albo wynajęcia lawety. Dziękuję !


Mazda 3 1.6d 2008

Oct 28, 2014 by Magdalena

Profesjonalna podejście, świetny kontakt, bardzo szybki czas reakcji i pro-klienckie podejście. W serwisie nie poradzili sobie z wykręceniem zapieczonych świec, Pan z Mechaniq dojechał do warsztatu i w niespełna dwie godziny poradził sobie z problemem. Mój serwis zapowiedział że będzie go polecał swoim klientom, ja polecam również!


Opel Astra 1.7 CDTI 2004r

Oct 15, 2014 by Krzysztof

na wstępie, przepraszam właściciela serwisu że dopiero po pewnym czasie robię ten wpis ale w swego czasu strona nie działała.
Co do wymiany i wykręcenia urwanej świecy- bardzo sprawnie, fachowo, jestem bardzo zadowolony z usługi polecam innym bo naprawdę warto.


BMW e46 318d 2003r, m47 2,0 diesel

Aug 27, 2014 by Zibi

Rzeczy niemożliwe od ręki, a na cuda trzeba się umawiać ;) Problem nie do rozwiązania – ukręcona świeca – został rozwiązany w niecałe dwie godzinki. Cena nie mała, ale adekwatna do jakości usługi i profesjonalizmu Pana Marcina. Wiem, ze problem świec mam z głowy na kilka lat :) Serdecznie dziękuję i polecam wszystkim.


Rover 600 , poj,1,8 1999 rok

May 11, 2014 by arek

Naprawiał mi samochód , polecam mechanika wszystkim znajomym. Bardzo wszechstronny, posiada bardzo dużą wiedze w swojej dziedzinie i dba o bezpieczeństwo klienta, nie oddałby mi auta, które byłoby niesprawne. Bardzo konkretny, dotrzymuje terminu naprawy jak i warunków wstępnej wyceny !
Jestem bardzo zadowolony i jeszcze raz polecam każdemu !


motocykl Kawasaki, 500, 1999

Mar 28, 2014 by Adam

Profesjonalista przez WIELKIE P!!! Wystrzeliła mi świeca zapłonowa z głowicy silnika, i gwint już nie trzymał, Pan Marcin naprawił to w ciągu pół godziny. Usługa wykonana szybko, sprawnie i solidnie. Dziękuję i pozdrawiam!


Rover 75 2.0 2001r

Mar 14, 2014 by Darek

Przy wykręcaniu świec jedna wyszła bez żarnika. Poza tym dwa wtryskiwacze nie chciały nawet drgnąć. Zadzwoniłem do Mechaniqua i poprosiłem żeby przyjechał do mnie . Cały zabieg trwał nieco ponad godzinę. Pan Marcin wyciągnął żarnik wkręcił nowe świece i wyciągnął zapieczone wtryskiwacze – a w moim samochodzie dekiel głowicy jest plastikowy.
Jak masz tego typu problem to nie grzeb sam tylko dzwoń do profesjonalisty.


SAAB 9-3, 1.9 TID 2007

Mar 06, 2014 by Paweł

W stu procentach polecam usługi firmy Mechaniq. Wykręcenie urwanej świecy trwało 1.5h. Szybko, profesjonalnie i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam pana Marcina.


Mazda 3, 1.6 D, 2004

Jan 30, 2014 by Marta

Cały “zabieg” usunięcia żarnika świecy przez Pana Marcina trwał dosłownie godzinkę. Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie, a do tego w niewygórowanej cenie. Masz problem ze świecą żarową – odwiedź Mechaniq’a i niemożliwe stanie się możliwym. A wszystko to w miłej atmosferze i z zachowaniem stoickiego spokoju. Polecam wszystkim !!!


Opel Astra, 17cdti, 2008

Jan 22, 2014 by Robert

Pan z Mechaniq wykręcił zapieczoną świecę żarową której nie mógł wykręcić inny warsztat. Szybko i profesjonalnie. Polecam.


5.0 5.0 117 117 Polecam.Wymiana uszczelniaczy na wtryskiwaczach, sprawdzenie świec żarowych.Usługa wykonana fachowo i sprawnie. Przekazane cenne uwagi i fachowe porady.Bardzo polecam. Opinie o serwisie