pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Opel Astra, 17cdti, 2008

Jan 22, 2014 by Robert

Pan z Mechaniq wykręcił zapieczoną świecę żarową której nie mógł wykręcić inny warsztat. Szybko i profesjonalnie. Polecam.


opel vectra 1,9 cdti, 2006 r.

Jan 04, 2014 by Artur

Przy próbie wymiany urwały się dwie świece żarowe i było bardzo prawdopodobne, że następne też się ułamią. Byłem pewny, że będę musiał wydać majątek na zdjęcie głowicy i usunięcie świec. Na szczęście znalazłem w internecie firmę MECHANIQ i zaryzykowałem. To był strzał w dziesiątkę. W kilka godzin stare świece zostały usunięte a na ich miejsce wkręcono nowe. Pełny profesjonalizm za stosunkowo niewielkie pieniądze! Z czystym sumieniem polecam tę firmę!


Volvo s80 2.5tdi 99r.

Dec 29, 2013 by Rafał

Polecam, szybko, profesjonalnie i sprawnie. Po urwanej świecy nie został nawet ślad, gwint nie naruszony.


Opel Vectra 2.2dti

Dec 09, 2013 by Krzysiek

Polecam w 100%
W moim Oplu ukręcona była jedna ze świec żarowych. Mechanik poradził sobie z nią bardzo szybko, bez problemów. Pozostał oryginalny gwint. Naprawde polecam


VW LT 35 2,5 TDI 1998r.

Nov 04, 2013 by Łukasz

Jakiś czas temu kupiłem VW LT. Podczas oględzin nie zauważyłem że jest urwana jedna świeca żarowa. Zmartwiłem się trochę tym faktem ponieważ myślałem że trzeba będzie zdejmować głowicę aby to naprawić a taka usługa dużo kosztuje. Szukałem, szukałem i znalazłem MECHANIQ. Super sprawa trafić do takiego fachowca- MIŁA, SZYBKA, BARDZO FACHOWA OBSŁUGA. Mechaniq bez problemu wydobył starą urwaną świecę nie naruszając gwintu w głowicy. Wkręcił nową świeczkę i autko pali super, A wszystko w rozsądnej cenie. Wszystkim którzy będą mieli podobny problem GORĄCO POLECAM 100% SATYSFAKCJI.


SSANGYONG, 2.0 Xdi, 141 km

Oct 25, 2013 by service

rzadko wystawiamy pochwały, ale temu Panu należy się wyśmienita opinia.
Walczyliśmy parę dni aby wyciągnąć ostatni wtrysk, ten pod podszybiem i skończyło się jego urwaniem na równo z głowicą. Ten mechaniq systematycznie wyciągał wtrysk w kawałeczkach prasą hydrauliczną aż wyjął wszystko. Polecamy go przy takich trudnych przypadkach, czyli właściwie przy wszystkich sangyongach:(


Audi A6 C5 2.5 TDI 2004

Oct 04, 2013 by Marcin

Polecam w 100%
W mojej Audi ukręcona była jedna ze świec żarowych. Mechanik poradził sobie z nią bardzo szybko, bez problemów. Pozostał oryginalny gwint. Człowiek bardzo sympatyczny a zarazem fachura. W 100% POLECAM KAŻDEMU KTO MA PROBLEM ZE SWOIM AUTKIEM :)


sprinter, 2.7 l

Aug 06, 2013 by grzegorz

Podczas wymiany wtrysków została urwana jedna śruba mocujaca wtryskiwacz. Profesjonalna naprawa bez zdejmowania głowicy. Polecam


TOYOTA COROLLA E15 – 2007r.

Aug 04, 2013 by Piotr

Mam Corollke 1.4 d4d. Serwis Toyoty nie dał rady z odkręceniem zapieczonych świec żarowych. Rozkładali ręce i proponowali zdjęcie głowicy -zresztą kilka innych warsztatów także. Polecam usługi Pana Marcina. Nie dość, że uporał się bez problemu z odkręceniem 4 świec to również wszystko dokładnie wyczyścił i zakonserwował. Nie często się zdarza się widzieć tak dokładnie wykonywaną usługę. Pełen profesjonalizm.


Opel Astra H, 1.7 CDTI, 2008r

Jul 29, 2013 by Jacek

Polecam w 100%!
Podczas wymiany świec żarowych w ASO, mechanikom udało się wykręcić tylko dwie. Dwóch pozostałych na siłę nie odkręcali w obawie przed urwaniem.
Pan z firmy Mechaniq poradził sobie bezbłędnie z wymianą tych zapieczonych.
Jedną udało się wykręcić, druga niestety musiała zostać zerwana co też nie stanowiło w tym miejscu problemu.


5.0 5.0 108 108 Szybka i profesjonalna usługa. Wszystko bezproblemowo, bez kłopotu. Naprawa gwintu pod świecę przebiegła bez najmniejszych niespodzianek. Silnik funkcjonuje, w pełni sprawny. Opinie o serwisie
Page:

«891011