pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

motocykl Kawasaki, 500, 1999

Mar 28, 2014 by Adam

Profesjonalista przez WIELKIE P!!! Wystrzeliła mi świeca zapłonowa z głowicy silnika, i gwint już nie trzymał, Pan Marcin naprawił to w ciągu pół godziny. Usługa wykonana szybko, sprawnie i solidnie. Dziękuję i pozdrawiam!


Rover 75 2.0 2001r

Mar 14, 2014 by Darek

Przy wykręcaniu świec jedna wyszła bez żarnika. Poza tym dwa wtryskiwacze nie chciały nawet drgnąć. Zadzwoniłem do Mechaniqua i poprosiłem żeby przyjechał do mnie . Cały zabieg trwał nieco ponad godzinę. Pan Marcin wyciągnął żarnik wkręcił nowe świece i wyciągnął zapieczone wtryskiwacze – a w moim samochodzie dekiel głowicy jest plastikowy.
Jak masz tego typu problem to nie grzeb sam tylko dzwoń do profesjonalisty.


SAAB 9-3, 1.9 TID 2007

Mar 06, 2014 by Paweł

W stu procentach polecam usługi firmy Mechaniq. Wykręcenie urwanej świecy trwało 1.5h. Szybko, profesjonalnie i w rozsądnej cenie. Pozdrawiam pana Marcina.


Mazda 3, 1.6 D, 2004

Jan 30, 2014 by Marta

Cały “zabieg” usunięcia żarnika świecy przez Pana Marcina trwał dosłownie godzinkę. Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie, a do tego w niewygórowanej cenie. Masz problem ze świecą żarową – odwiedź Mechaniq’a i niemożliwe stanie się możliwym. A wszystko to w miłej atmosferze i z zachowaniem stoickiego spokoju. Polecam wszystkim !!!


Opel Astra, 17cdti, 2008

Jan 22, 2014 by Robert

Pan z Mechaniq wykręcił zapieczoną świecę żarową której nie mógł wykręcić inny warsztat. Szybko i profesjonalnie. Polecam.


opel vectra 1,9 cdti, 2006 r.

Jan 04, 2014 by Artur

Przy próbie wymiany urwały się dwie świece żarowe i było bardzo prawdopodobne, że następne też się ułamią. Byłem pewny, że będę musiał wydać majątek na zdjęcie głowicy i usunięcie świec. Na szczęście znalazłem w internecie firmę MECHANIQ i zaryzykowałem. To był strzał w dziesiątkę. W kilka godzin stare świece zostały usunięte a na ich miejsce wkręcono nowe. Pełny profesjonalizm za stosunkowo niewielkie pieniądze! Z czystym sumieniem polecam tę firmę!


Volvo s80 2.5tdi 99r.

Dec 29, 2013 by Rafał

Polecam, szybko, profesjonalnie i sprawnie. Po urwanej świecy nie został nawet ślad, gwint nie naruszony.


Opel Vectra 2.2dti

Dec 09, 2013 by Krzysiek

Polecam w 100%
W moim Oplu ukręcona była jedna ze świec żarowych. Mechanik poradził sobie z nią bardzo szybko, bez problemów. Pozostał oryginalny gwint. Naprawde polecam


VW LT 35 2,5 TDI 1998r.

Nov 04, 2013 by Łukasz

Jakiś czas temu kupiłem VW LT. Podczas oględzin nie zauważyłem że jest urwana jedna świeca żarowa. Zmartwiłem się trochę tym faktem ponieważ myślałem że trzeba będzie zdejmować głowicę aby to naprawić a taka usługa dużo kosztuje. Szukałem, szukałem i znalazłem MECHANIQ. Super sprawa trafić do takiego fachowca- MIŁA, SZYBKA, BARDZO FACHOWA OBSŁUGA. Mechaniq bez problemu wydobył starą urwaną świecę nie naruszając gwintu w głowicy. Wkręcił nową świeczkę i autko pali super, A wszystko w rozsądnej cenie. Wszystkim którzy będą mieli podobny problem GORĄCO POLECAM 100% SATYSFAKCJI.


SSANGYONG, 2.0 Xdi, 141 km

Oct 25, 2013 by service

rzadko wystawiamy pochwały, ale temu Panu należy się wyśmienita opinia.
Walczyliśmy parę dni aby wyciągnąć ostatni wtrysk, ten pod podszybiem i skończyło się jego urwaniem na równo z głowicą. Ten mechaniq systematycznie wyciągał wtrysk w kawałeczkach prasą hydrauliczną aż wyjął wszystko. Polecamy go przy takich trudnych przypadkach, czyli właściwie przy wszystkich sangyongach:(


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie