pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Fiat Punto 1,2b 2004

Jul 17, 2017 by Andrzej

Witam, dzis mialem przyjemnosc poznac Pana Marcina i skorzystac z jego uslug. Mialem problem z gwintem od swiecy zaplonowej w moim punciaku. W mojej okolicy zaden z mechanikow nie chcial podjac sie naprawy gwintu bez zdejmowania pokrywy, malo tego kwoty byly wygorowane i czas naprawy od 2-3 dni, a u Pana Marcina naprawa trwala chwile bez zdejmowania pokrywy i od razu mialem wymienione 4 swiece, naprawiony gwint za owiele miejsze pieniadze i profesjonalnie wykonana prace. Z czystym sumieniem polecam wszystkim tak znakomitego I uczciwego fachowca jak Pan Marcin.


Zafira B 1,9 cdti 2006r

Jul 03, 2017 by Robert

Druga wizyta i oczywiście perfekcyjna obsługa. Tym razem wtryskiwacze – wyjęcie , potem trzeba było oddać do regeneracji. Wszystkim zajął się Pan Marcin, ja tylko odebrałem naprawione auto. Super szybka i profesjonalna usługa!


Opel Zafira 1.9 2007

Jul 03, 2017 by Marta

Pełen profesjonalizm! Panowie zdecydowanie znaja sie na rzeczy. Mieli cierpliwosc nie tylko do auta,ale rowniez do dociekliwej wlascicielki, ktora lubi wiedziec,co dzieje sie z jej autem. Zdecydowanie polecam! Juz kilkoro znajomych skorzystalo z uslug z mojego polecenia i sa rowniez zadowoleni.


Opel Astra/1,7CDTI/2009r.

Jul 01, 2017 by Tomasz

Polecam ten zakład ,pełen szacunek dla Panów którzy się tym zajmują . Zapieczone dwie świece żarowe z czego jedna z oznakami do urwania się ,serwis Opla diagnoza zdjęcie głowicy i auto w serwisie około tygodnia. Panowie z MECHANIQ proszę przyjechać o umówionej godzinie ,kawa herbata do wyboru krzesełko żeby usiąść ,wszystko na oczach klienta wszystko fachowo bez zbędnego pośpiechu ,mila atmosfera i odpowiadanie na pytania jeśli klient takie posiada. Zajęło to wszystko (wymiana 4 świec z czego jedna jednak się urwała) od momentu wjechania na stanowisko z zegarkiem w ręku ,jedną godzinę i 45min.
NAPRAWDĘ PEŁEN PODZIW I WDZIĘCZNOŚĆ ZA URATOWANIE MNIE PRZED REMONTEM SILNIKA Z POWODU ŚWIECY ŻAROWEJ.
Takie firmy trzeba promować ,ja na pewno będę polecać wszystkim znajomym.
Pozdrawiam bardzo wdzięczny klient Tomasz.


Hiunday/1.6CRDI/2011

Jun 27, 2017 by Andrzej

Polecam Gorąco bardzo szybka i doskonała pomoc
Dziekuje i pozdrawiam pana Marcina


Suzuki DL 1000

Jun 25, 2017 by Łukasz

Pan Marcin to profesjonalista. Naprawa gwintu w motocyklu przebiegła sprawnie i szybko. Zdecydowanie polecam.


Opel Zafira B 2006r 1.9cdti

Jun 19, 2017 by Robert

Gdyby wszystkie warsztaty miały taką obdługę, nasze auta napewno rzadziej by się psuły. Moje auto pojechało na standardową wymianę świec żarowych, wcześniej byłem na przeglądzie w innym warsztacie gdzie poprosiłem o gruntowny przegląd po zakupie tego auta. Stwierdzono, że wszystko jest ok i jeżeli chodzi o świece to nie trzeba ich wymieniać bo “grzeją”. Według mojej opinii coś było nie tak. Po przeczytaniu artykułu w tygodniku Auto Świat udałem się do Pana Marcina, i od razu profesjonalne podejście- sprawdzenie świec (dwie nie grzeją + uszkodzona fajka świecy + jedna wkręcona do połowy – zepsuty gwint). Myślałem, że auto uziemione a tu miła niespodzianka , czyli od ręki i co najważniejsze -cena za taką uslugę niska. Szczerze polecam.


Opel Astra G 2.0 DTL 1999

Jun 19, 2017 by Krzysztof

Dziś miałem przyjemność być u Pana Marcina.
Wymiana 4 świec żarowych trwała ok 30 min.
Prace przebiegały sprawnie i bez większych problemów.
Jestem bardzo zadowolony z przebiegu prac przeprowadzonych w moim aucie a cena przy tym też nie była wygórowana.
Szczerze polecam usługi wszystkim kierowcom.
Pozdrawiam serdecznie.


KIA ceed 1,6 crdi 2009

Apr 22, 2017 by marek

Pełny profesjonalizm. W KIA ceed 1,6 crdi nie działały 3 świece żarowe. Wymiana wszystkich 4 świeć żarowych zajęła 30 minut. Żadna świeca nie została uszkodzona podczas wykręcania. Pozdrawiam


Corolla Verso 2.0 D4D 2002

Apr 15, 2017 by Łukasz

Pełny profesjonalizm. Umówiłem się na wykręcenie urwanej świecy w sobotę na 9.00 w siedzibie firmy Pana Marcina. Przyjechałem 10min przed czasem, a już wszystko było przygotowane. Naprawa wykonana bardzo szybko, przy użyciu profesjonalnego sprzętu. Zdążyłem powoli wypić kawę i było po sprawie. Z czystym sumieniem mogę polecać każdemu. Oby jak najwięcej takich fachowców. Pozdrawiam


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie