pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Corolla Verso 2.0 D4D 2002

Apr 15, 2017 by Łukasz

Pełny profesjonalizm. Umówiłem się na wykręcenie urwanej świecy w sobotę na 9.00 w siedzibie firmy Pana Marcina. Przyjechałem 10min przed czasem, a już wszystko było przygotowane. Naprawa wykonana bardzo szybko, przy użyciu profesjonalnego sprzętu. Zdążyłem powoli wypić kawę i było po sprawie. Z czystym sumieniem mogę polecać każdemu. Oby jak najwięcej takich fachowców. Pozdrawiam


Volvo S60 2.4l 2004

Apr 10, 2017 by Sebastian

Witam, jestem zadowolony z naprawy szybko solidnie. Po naprawie auto nabrało większej werwy do jazdy, jestem z dość daleka ale szczerze polecam Panowie fachowo i solidnie odpowiadali na pytania nawet chętnie pomogli załatwić transport dla mnie a jestem osobą niepelsprawna na szczęście nie musiałem korzystać bo znajomy podjechał że mną ale sam fakt chęci i pomocy. Co najważniejsze wszystko zostało wytłumaczone co zostało zrobione i ogólnie uzyskałem informacje na temat własnego auta za co dziękuję i szczerze POLECAM.


KIA CEED, 1.6 CRDI, 2008r.

Mar 07, 2017 by Bogdan

Dzisiaj pan Marcin z MECHANIQ-a wyjmował mi urwaną świecę żarową z KII CEED, oczyścił wszystkie 4 gniazda i i zamontował nowe świece. Robił to w Piastowie, w pobliskim warsztacie, który udostępnił mi stanowisko. Pan Marcin korzystał z własnych narzędzi i oprzyrządowania, które miał ze sobą w samochodzie.Naprawa przebiegła sprawnie, bez piętrzenia trudności i za umówiona wcześniej cenę.Po naprawie wystawił potwierdzenie z zakresem wykonanych prac.
Potwierdzam inne, wcześniejsze opinie – świetny fachowiec, człowiek solidny, punktualny, słowny.
Pana Marcina pozdrawiam i polecam bez wahania !


astra 1.7 2004

Feb 15, 2017 by pawel

Usłyszałam od swojego mechanika, że przy próbie wymiany jednej ze świec doszło do jej złamania, ale pozostałe świece są sprawne więc samochód będzie odpalał. Jeździłam tak kilka miesięcy, aż przyszła zima i zaczęły się problemy z odpalaniem samochodu. Znalazłam kontakt do p. Marcina i postanowiłam oddać w jego ręce swój samochód. Okazało się, że problem jest też z inną świecą, gdzie trzeba było wstawić nową tuleję gwintową.


Skoda octavia 2 1.9 TDI 105 KM 2007r

Feb 01, 2017 by Cezary

Gorąco polecam. Profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Fachowiec był punktualny, co bardzo cenię.


Opel Astra H 1,3 CDTI, 2006r.

Jan 22, 2017 by Justyna

Usłyszałam od swojego mechanika, że przy próbie wymiany jednej ze świec doszło do jej złamania, ale pozostałe świece są sprawne więc samochód będzie odpalał. Jeździłam tak kilka miesięcy, aż przyszła zima i zaczęły się problemy z odpalaniem samochodu. Znalazłam kontakt do p. Marcina i postanowiłam oddać w jego ręce swój samochód. Okazało się, że problem jest też z inną świecą, gdzie trzeba było wstawić nową tuleję gwintową.
Na bieżąco byłam informowana telefonicznie o sytuacji oraz o kosztach naprawy. Wszystko poszło sprawnie, nie ma problemów z odpalaniem. Gorąco polecam.


Toyota 2.0 d4d 2005

Dec 10, 2016 by Marcin

Bardzo profesjonalne podejscie do tematu miła obsługa z zasadami i przede wszystkim ład i porządek w warsztacie po ktorym mozna ocenić dobrego fachowca. Pozdrawiam :-)


Corolla E12 2.0 D4D 2004r.

Nov 07, 2016 by Marcin

Dzisiaj odwiedziłem ten zakład, powodem był urwany żarnik, który pozostał po wymianie świec w innym zakładzie mechaniki pojazdowej. Mój mechanik wydał wyrok, że jedyna możliwość wyjęcia tego żarnika to zdejmowanie głowicy. Na szczęście i dzięki tej stronie, trafiłem w ręce fachowca, który szybko i bez komplikacji wyjął pozostałość żarnika, oczyścił otwór z sadzy i założył nową świecę a przy tym wszystko wyjaśnił. Podsumowując: pełen profesjonalizm, szybkość obsługi, miła atmosfera. Szczerze polecam usługi wszystkim kierowcom. Pozdrawiam serdecznie.


Suzuki 1.3 DDIS

Oct 31, 2016 by Mariusz

Dziś miałem przyjemność , również jako technik z zawodu w branży podobnej aczkolwiek nie samochodowej i o podobnym sobie charakterze, uważam Pana
Marcina jak i jego kompana za osoby które wiedzą co robią, szanują jakość usług jak i klienta oraz jego jak i swój czas. Chwała im za to że nie wykorzystują sytuacji do zdzierania pieniędzy – przy zrównoważonym podejściu do pobierania opłat za swoje usługi (nic Panowie nie przebije takiej reklamy). Nie są to zwyczajowi kapitaliści i fuszeranci których jedynie zaślepia kasa. Pan Marcin rozwiązał problem z pewnością swego działania, nie miałem żadnych uwag i wątpliwości. Od takich Panów można jak mi się wydaje przyjąć gwarancje ustne ii myślę że dotrzymają słowa i pomogą (papiery, faktury i pieniądze to drugorzędny temat). W tym czym ja się zajmuję kieruję się takimi samymi zasadami, nie o pieniądze tu chodzi tylko o prawdziwe rzemiosło.Życzę rozwijania działalności (o klientów nie muszą się martwić). Czuje się umówiony na stałe …Pozdrawiam


Vectra c 2.2 dti 2003r.

Oct 18, 2016 by adam

Gorąco polecam,solidny fachowiec,pełen profesjonalizm.Szybko i skutecznie.Ukręcona świeca i informacja z warsztatów planowanie głowicy-masakra.Na szczęście znalazłem Pana w internecie i udało się wykręcić świecę,Zaoszczędziłem dzięki temu dużo nerwów i pieniędzy.POLECAM


5.0 5.0 113 113 Witam Umówiłem się na dziś telefonicznie , wszystko w czsie wymiana świec żarowych w T27 , autko 10 lat , ja użytkuje 7. Po sprawdzeniu okazało się że jedna nie domaga Opinie o serwisie