pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

silnik zaburtowy Mercury 9.8, rok 1982

Sep 02, 2016 by Daniel

Fachowiec godny polecenia! Wyzwanie niecodzienne bowiem nie był to silnik samochodowy ale stary silnik zaburtowy z 1982r. Pan Marcin poradził sobie z tym bez problemu i to wszystko w bardzo krótkim czasie. Zdecydowanie polecam !


BMW E39 530d 2001r

Aug 31, 2016 by Rafał

Zdecydowanie polecam! W pełni profesjonalne podejście do sprawy i klienta. Usługa wykonana na moim podwórku bez przeszkód i w krótkim czasie. Po przejechaniu 1000km wszystko bez zarzutu. Oby więcej było takich fachowców!


Mercedes VITO 2.2 CDi 2005 autobus

Apr 05, 2016 by Maciej

Krótko mówiąc profesjonalne podejście do usługi. Autoryzowana stacja MB nie chciała podjąć się wymiany świec przy przebiegu 300 tyś bo stwierdzili , że pewnie się ukręcą a Pan Marcin wymienił je bez żadnego problemu. Godny polecenia fachowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RANGE ROVER SPORT 2.7 – 2009 r

Mar 22, 2016 by Marcel

dziękuję za profesjonalną usługę, dzięki temu fachowcowi zaoszczędziłem dużo pieniędzy, bo nie musiałem ściągać głowicy! Po urwanych 4 świecach nie ma śladu, zrobione pewnie, skutecznie i szybko. POLECAM wszystkim sceptykom.


MEGANE,1.5dci,2005r

Dec 05, 2015 by Mariusz

Mechanik stwierdził że trzech świec się nie wykręci. Pan Marcin wykręcił wszystkie bez urwania. Szybko, sprawnie, rozsądna cena. Polecam ten warsztat.
PEŁNY POZYTYW!!!! Oby więcej takich warsztatów.


Ford Focus 1,6, 2006

Nov 24, 2015 by Jacek

Jak dla mnie ten Pan to czarodziej. Podczas wymiany świecy w moim Fordzie urwała się część i została wewnątrz. W Ostrołęce chcieli rozbierać silnik. Koszt ok. 2000-3000 zł. Na szczęście znalazłem tego Pana w internecie. Godny polecenia. Przyjechał, zaczarował i wyciągnął. Usługa kosztowała 10 % tego co proponowali mi mechanicy u mnie. Wielki pozytyw i szacunek. A po za tym widać że zależy mu na kliencie a nie tylko na pieniądzach. Mój mechanik któremu urwała się świeca powiedział że się już nie dotyka do pozostałych trzech. Ten Pan jednak podjął się ich wymiany i jak by chciał zarobić więcej to by je pourywał i powiedział że nie dało się inaczej. Ale nie. Starał się delikatnie i skończyło się wszystko pozytywnie. Pozostałe trzy wyszły całe. Pozdrawiam i dziękuje.


vectra 2.0 dti 2004

Nov 02, 2015 by Wojtek

mechanik godny polecenia bardzo miła obsługa pełen profesjonalizm warto było jechać ponad 500 kilometrów
awaria usunięta w tempie ekspresowym pełen profesjonalizm przejechałem pół Polski jestem zadowolony polecam naprawde warto


vectra 2.0 dti 2004

Nov 02, 2015 by Wojciech

awaria usunięta w tempie ekspresowym pełen profesjonalizm przejechałem pół Polski jestem zadowolony polecam naprawde warto


Volvo V50, 2.0D, 2006 r.

Oct 23, 2015 by Piotr

Szybko, profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze. Mechanik godny polecenia !


Mazda 3 2006 r. 1.6 D

Aug 03, 2015 by Wojciech

Specjalista w swoim fachu. Szybko, miło, starannie i bezproblemowo. Zdecydowanie polecam wszystkim !!!


5.0 5.0 132 132 Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam. Opinie o serwisie