pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

BMW E39, 520D, 2001

Oct 23, 2020 by Piotr

Jak najbardziej polecam, 3 zapieczone świece w E39, wcześniej mechanik ostrzegł mnie że sama wymiana każdej z nich to będzie koszt minimum 250zł bo się na pewno urwą. Skorzystałem z usług mechaniq.pl i w rezultacie wszystkie świece wykręcone i wymienione, poprawione gwinty za dodatkowo naprawiona usterka pancerza bagnetu oleju zauważona podczas wymiany świec za symboliczną opłatę, a właściwie powiedziałbym na koszt mechaniq.pl biorąc pod uwagę konieczność dokupienia 2l oleju i ilość spędzonego czasu. Naprawdę polecam.


Astra 2.0 99r.

Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm, chłopaki znają się na swojej pracy Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im 20 min. Polecam 100 %


Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm i doświadczenie w tym co robią Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im zaledwie 20 min. W moim mieście żaden mechanik nie chciał się tego podjąć Nie warto kombinować Polecam Ich w 100%


Yamaha Virago XV1000

Jul 21, 2020 by Sebastian

Miałem uszkodzone gniazdo świecy. Ktoś, kiedyś próbował ją wkręcić na siłę i zniszczył gwint. Obdzwoniłem warsztaty i wszyscy chcielu a to głowice, a to cały silnik. Mechaniq przyjechał do mnie, założył nowe gniazdo na motocyklu. Usunął opiłki, zbadał kamerą czy jest czysto w cylindrze. Szybko, sprawnie. POLECAM!


Peugeot Partner 2011

Jun 07, 2020 by Andrzej

Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam.


Opel Astra 2007

Jun 04, 2020 by M

Wymiana zapieczonych świec żarowych. Usługa została wykonana fachowo i bardzo sprawnie – auto było gotowe do odbioru po niecałej godzinie. Dodatkowo otrzymałam diagnozę nieprawidłowo działającego alternatora, co uchroniło mnie przed niespodziewanym problemem (raz jeszcze serdecznie dziękuję). Miła obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam!


Opel Corsa 1,3 CDTI

May 25, 2020 by Zbigniew

Wizyta reklamacyjna zakończona pełnym zadowoleniem. Wcześniej zgłaszałem zastrzeżenia, były bezpodstawne i krzywdzące. Wszystko wyjaśnione, przepraszam za naruszenie dobrego imienia firmy. Z takim podejściem do Klienta ten Warsztat może być przykładem dla innych. Polecam gorąco.


Fiat Ducato 3,0

May 21, 2020 by Konrad

Wymiana wtrysków. Nie zastanawiaj sie ani sekundy jedz do tego specjalisty.
Wszyscy straszą zdejmowanie głowicy kapitalnym remontem u niego to jak wymiana świecy wykręca wkręca odjeżdżasz a dodatków moze pomoc w awariach którymi docelowo sie nie zajmuje. Naprawdę szkoda czasu na szukanie kogoś innego szybki termin i błyskawiczna naprawa.Polecam


Citroen C4 1.6HDI 2006

May 19, 2020 by Stefania

Fachowa szybka obsługa. Polecam


golf 1,6

May 19, 2020 by Artur

Super gość konkretny POLECAM. POLECAM.


5.0 5.0 136 136 Jak najbardziej polecam, 3 zapieczone świece w E39, wcześniej mechanik ostrzegł mnie że sama wymiana każdej z nich to będzie koszt minimum 250zł bo się na pewno urwą. Skor Opinie o serwisie
Page:

123»