pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Avensis d4d 2.0 126km

Feb 08, 2021 by Adrian

Cenowo super realizacja wzorowa 2 dni po telefonie było po zabiegu nie ma problemu z dojazdem do klienta do mnie Pan miał ok 80 km polecam.


Citroen Jumper 2011 3.0

Feb 06, 2021 by Mariusz

100 procent profesjonalna obsługa. Kolejna wymian wtrysku udana polecan


Toyota Avensis T27 2.2D-CAT

Jan 28, 2021 by Andrzej

Gorąco polecam , miło było patrzeć na pracę fachowca z dużym doświadczeniem.
Czysto, szybko, profesjonalnie- “szyk i porządek”.
Ekspresowa obsługa, zapłaciłem tyle ile usłyszałem wycenę przez telefon, bez naciągania.
POLECAM.


Audi A6 C6 2,7tdi

Jan 20, 2021 by Józef

Mechanik godny polecenia znający się na robocie w skali 1-10 daję 10


Fiat ducato 3.0d

Dec 18, 2020 by Tomasz

Mechanik godny polecenia, zna się na swoje pracy, informuje na bieżącą o stanie auto i kosztach naprawy.
W skali 1-10 Daję daje 8 bo mam daleko;)
Polecam współ pracę z tym mechanikiem .


Audi A8D3 3.0 tdi 2005r

Dec 03, 2020 by Piotr

Od dłuższego czasu szukałem fachowca, który wymieniłby mi świece żarowe. Jeżdżę tym samochodem sześć lat i nigdy świece nie były wymieniane. Żaden z majstrów nie chciał podjąć rękawicy w obawie, że nie podoła.
Postanowiłem znaleźć w okolicy mechanika, który oprócz wymiany świec potrafi wyjąć urwaną, gdyby tak się zdarzyło.
Umówiłem się na wizytę w Legionowie u Mechaniq. Mimo wzorowych opinii miałem lekkie obawy.
Wymiana trwała 1,5 godziny bez żadnych problemów. Cena za usługę z częściami zaskoczyła mnie pozytywnie.
Jestem bardzo zadowolony i z pełna odpowiedzialnością mogę polecić ten warsztat i mechaników, którzy bardzo fachowo podołali zadaniu.
Myślę, że teraz będę do nich jeździł na poważniejsze naprawy.
Brawo !!!!!!!
Więcej takich fachowców, a życie nabierze dodatkowych kolorów.


KIA CEED 1,6 crdi 2007r.

Nov 24, 2020 by Marek

Wymiana świec,w tym dwie urwane,tylko 2,5 godziny.Pełny profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem i bardzo polecam.


BMW E39, 520D, 2001

Oct 23, 2020 by Piotr

Jak najbardziej polecam, 3 zapieczone świece w E39, wcześniej mechanik ostrzegł mnie że sama wymiana każdej z nich to będzie koszt minimum 250zł bo się na pewno urwą. Skorzystałem z usług mechaniq.pl i w rezultacie wszystkie świece wykręcone i wymienione, poprawione gwinty za dodatkowo naprawiona usterka pancerza bagnetu oleju zauważona podczas wymiany świec za symboliczną opłatę, a właściwie powiedziałbym na koszt mechaniq.pl biorąc pod uwagę konieczność dokupienia 2l oleju i ilość spędzonego czasu. Naprawdę polecam.


Astra 2.0 99r.

Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm, chłopaki znają się na swojej pracy Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im 20 min. Polecam 100 %


Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm i doświadczenie w tym co robią Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im zaledwie 20 min. W moim mieście żaden mechanik nie chciał się tego podjąć Nie warto kombinować Polecam Ich w 100%


5.0 5.0 143 143 Cenowo super realizacja wzorowa 2 dni po telefonie było po zabiegu nie ma problemu z dojazdem do klienta do mnie Pan miał ok 80 km polecam. Opinie o serwisie
Page:

123»