pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

hyundai i30 1.6 CRDI 2010 rok

Dec 21, 2021 by włodek

W 100% przychylam się do zamieszczonych wcześniej opinii. Nie żałuję, że przebijałem się do Legionowa przez całą Warszawę z okolic Grodziska Mazowieckiego. Najważniejsze, że zlecenie wykonane wzorowo (usunięcie urwanego żarnik świecy żarowej, wymiana pozostałych świec). A nawet coś ekstra zostało zrobione w ramach standardowej ceny, a o czym nie było mowy przy zleceniu. Szczerze polecam tę firmę.


Malaguti spidermax rs 500 skuter

Nov 19, 2021 by Artur

Naprawa zerwanego gwintu w spuście skrzyni biegów i gwintu w świecy zapłonowej,profesjonalny zespół mechaników,szybka i fachowa naprawa,miła obsługa,zadowolony jestem w 1000 %


Mondeo 2007

Nov 15, 2021 by Kamil

Warsztat godny polecenia szybko i profesjonalnie wykręcił w moim przypadku urwaną świecę iskrową. Polecam


Kia Cee’d 1.6 CRDI 2010

Sep 24, 2021 by Paweł

Urwana świeca. Wszystko zrobione od ręki. Wszystko wyjaśnione jasno i konkretnie. Bardzo miła rozmowa i wysoką kultura osobista wszystkich pracowników. Bardzo serdecznie polecam. Gdyby wszyscy tak pracowali nie byłoby nigdzie problemów.


Renault laguna 2.0 turbo 2008

Aug 26, 2021 by Piotr

Pełna profeska zapieczona świeca 40min. I po sprawie . Brawo


Mercedes c-klasy 2008 2.2cdi OM 646

Jun 08, 2021 by Oleg

Fachową robota po wykręcaniu urwanej sruby mocowania 3 wtryskiwacza!!! Uratowany gwint w głowica i zastosowana oryginalna śruba. Wszystko zrobione jak sie należy. Dzięki wielkie za profesjonalna naprawe! Polecam Polecam Polecam


AUDI A6 C6 3.0 TDI (BMK) 2004

May 17, 2021 by Tomek

Dzień dobry.
Skorzystałem z usługi wymiany świec żarowych (6 szt, z czego 1 urwana, trzy zapieczone, pozostałe 2 bez problemów) i test przelewów wtryskiwaczy. Usługa umówiona na konkretną godzinę danego dnia (bez przekładania, opóźniania, załatwiania innych klientów w umówionym czasie mimo, że spóźniłem się chwilę) i wykonana w ciągu nie całych 2 godzin (w tym czasie udało mi się spontanicznie naprawić jednego zęba w gabinecie w tym samym budynku, jest tez możliwość po prostu poczekać w poczekalni). Usługa wykonana z powodzeniem, bezinwazyjnie, bez ściągania głowicy i bezpiecznie dla silnika. W końcu działają mi wszystkie świece i nie wyskakują żadne błędy w komputerze. Przy okazji miło było usłyszeć, że wtryski są jeszcze wystarczająco sprawne (oryginalne z przebiegiem prawie 500 tys km) Poziom kultury osobistej (sympatyczność uprzejmość, życzliwość i uczciwość) właściciela warsztatu oceniam bardzo wysoko co jest dla mnie tak samo ważne jak fachowość, którą oceniam również bardzo wysoko (poziom obecnie już rzadko spotykany).
Podsumowując: POLECAM TEN WARSZTAT


Mazda 3, 2000, 2013

Apr 09, 2021 by Jerzy

Pełny profesjonalizm, nic dodać nic ująć. Chciałbym żeby tak wykonywały swoją pracę wszystkie warsztaty.
Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam.


Avensis d4d 2.0 126km

Feb 08, 2021 by Adrian

Cenowo super realizacja wzorowa 2 dni po telefonie było po zabiegu nie ma problemu z dojazdem do klienta do mnie Pan miał ok 80 km polecam.


Citroen Jumper 2011 3.0

Feb 06, 2021 by Mariusz

100 procent profesjonalna obsługa. Kolejna wymian wtrysku udana polecan


5.0 5.0 151 151 W 100% przychylam się do zamieszczonych wcześniej opinii. Nie żałuję, że przebijałem się do Legionowa przez całą Warszawę z okolic Grodziska Mazowieckiego. Najważniejsz Opinie o serwisie
Page:

123»