pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Fiat ducato 3.0d

Dec 18, 2020 by Tomasz

Mechanik godny polecenia, zna się na swoje pracy, informuje na bieżącą o stanie auto i kosztach naprawy.
W skali 1-10 Daję daje 8 bo mam daleko;)
Polecam współ pracę z tym mechanikiem .


Audi A8D3 3.0 tdi 2005r

Dec 03, 2020 by Piotr

Od dłuższego czasu szukałem fachowca, który wymieniłby mi świece żarowe. Jeżdżę tym samochodem sześć lat i nigdy świece nie były wymieniane. Żaden z majstrów nie chciał podjąć rękawicy w obawie, że nie podoła.
Postanowiłem znaleźć w okolicy mechanika, który oprócz wymiany świec potrafi wyjąć urwaną, gdyby tak się zdarzyło.
Umówiłem się na wizytę w Legionowie u Mechaniq. Mimo wzorowych opinii miałem lekkie obawy.
Wymiana trwała 1,5 godziny bez żadnych problemów. Cena za usługę z częściami zaskoczyła mnie pozytywnie.
Jestem bardzo zadowolony i z pełna odpowiedzialnością mogę polecić ten warsztat i mechaników, którzy bardzo fachowo podołali zadaniu.
Myślę, że teraz będę do nich jeździł na poważniejsze naprawy.
Brawo !!!!!!!
Więcej takich fachowców, a życie nabierze dodatkowych kolorów.


KIA CEED 1,6 crdi 2007r.

Nov 24, 2020 by Marek

Wymiana świec,w tym dwie urwane,tylko 2,5 godziny.Pełny profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem i bardzo polecam.


BMW E39, 520D, 2001

Oct 23, 2020 by Piotr

Jak najbardziej polecam, 3 zapieczone świece w E39, wcześniej mechanik ostrzegł mnie że sama wymiana każdej z nich to będzie koszt minimum 250zł bo się na pewno urwą. Skorzystałem z usług mechaniq.pl i w rezultacie wszystkie świece wykręcone i wymienione, poprawione gwinty za dodatkowo naprawiona usterka pancerza bagnetu oleju zauważona podczas wymiany świec za symboliczną opłatę, a właściwie powiedziałbym na koszt mechaniq.pl biorąc pod uwagę konieczność dokupienia 2l oleju i ilość spędzonego czasu. Naprawdę polecam.


Astra 2.0 99r.

Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm, chłopaki znają się na swojej pracy Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im 20 min. Polecam 100 %


Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm i doświadczenie w tym co robią Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im zaledwie 20 min. W moim mieście żaden mechanik nie chciał się tego podjąć Nie warto kombinować Polecam Ich w 100%


Yamaha Virago XV1000

Jul 21, 2020 by Sebastian

Miałem uszkodzone gniazdo świecy. Ktoś, kiedyś próbował ją wkręcić na siłę i zniszczył gwint. Obdzwoniłem warsztaty i wszyscy chcielu a to głowice, a to cały silnik. Mechaniq przyjechał do mnie, założył nowe gniazdo na motocyklu. Usunął opiłki, zbadał kamerą czy jest czysto w cylindrze. Szybko, sprawnie. POLECAM!


Peugeot Partner 2011

Jun 07, 2020 by Andrzej

Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam.


Opel Astra 2007

Jun 04, 2020 by M

Wymiana zapieczonych świec żarowych. Usługa została wykonana fachowo i bardzo sprawnie – auto było gotowe do odbioru po niecałej godzinie. Dodatkowo otrzymałam diagnozę nieprawidłowo działającego alternatora, co uchroniło mnie przed niespodziewanym problemem (raz jeszcze serdecznie dziękuję). Miła obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam!


Opel Corsa 1,3 CDTI

May 25, 2020 by Zbigniew

Wizyta reklamacyjna zakończona pełnym zadowoleniem. Wcześniej zgłaszałem zastrzeżenia, były bezpodstawne i krzywdzące. Wszystko wyjaśnione, przepraszam za naruszenie dobrego imienia firmy. Z takim podejściem do Klienta ten Warsztat może być przykładem dla innych. Polecam gorąco.


5.0 5.0 139 139 Mechanik godny polecenia, zna się na swoje pracy, informuje na bieżącą o stanie auto i kosztach naprawy. W skali 1-10 Daję daje 8 bo mam daleko;)Polecam współ pracę z Opinie o serwisie
Page:

123»