pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Ford C-Max 1.6 Tdci 2006

Oct 29, 2018 by Marcin P.

Fachowa pomoc !!!! Wymiana świeć żarowych w moim fordku zrobiona szybko i rzetelnie. Polecam


Volvo v70 2.4 D5 2002r

Oct 17, 2018 by Andrzej

Zapieczona świeca żarowa wymieniona w imponująco krótkim czasie. Polecam firmę Mechaniq.


Honda HR-V, 1.6

Sep 12, 2018 by Przemek

Zapieczone świece, z którymi nikt nie mógł sobie poradzić i straszył urwaniem i horrendalnymi kosztami, udało się wykręcić a wszystko w ekspresowym tempie i dobrej cenie. Polecam. Fachowiec, który wykręci każdą świecę.


Volvo xc70 2.4T 2002r

Aug 02, 2018 by Tomasz

5 gwiazdek za pełen profesjonalizm. Rzetelny fachowiec jakich mało, naprawdę!!! Naprawa solidna i czysto wykonana! Pan stara się uratować bardzo zapieczone świece aby wyszły w całości, te które zostają są usunięte bez żadnego ryzyka zostawienia po nich kawałków i opiłków w komorze spalania!!!
Cena adekwatna do wykonanej pracy!
Wymiana świec jak i likwidacja problemów z nimi zwiazanych, tylko tu!!!
Jestem zadowolony i NAPRAWDĘ POLECAM!!!


ASTRA H 1.7 CDTI 2008

Jun 29, 2018 by Piotr

Nie ma innej opcji jak 5 gwiazdek. Super obsługa bardzo sumienny i rzetelny mechanik. Z góry informacja jakich kosztów można się spodziewać i nie ma opcji żeby wyszło coś więcej. U mnie problem był tylko z jedną świecą reszta bez problemu. Szybko i solidnie . POLECAM.


opel insignia, 2.0 t, 2009

Jun 21, 2018 by Monika

Polecam w 100% !

Pan Marcin jest jedynym mechanikiem, który podjął się naprawy gwintu w bloku silnika. Auto teraz śmiga bezproblemowo.

Również obsługa klienta na najwyższym poziomie. Czas ekspresowy: 1 dzień.
Wszystko na ocenę 5.


Astra h 1.7 cdti 2005

Apr 27, 2018 by Łukasz

Bardzo dobrze, szybko i w przystępnej cenie
Polecam w 100%


Ford c-max 1.6tdci 2007

Apr 24, 2018 by Michał

Polecam warsztat Pana Marcina , umówione i naprawione 1 dnia :)


Bmw e39 530d

Jan 11, 2018 by Mariusz

Jestem z Pana Marcina bardzo zadowolony urwały mi się świecie Pan Marcin przyjechał do mnie i profesjonalnie podszedł do tematu.
Kto ma problem ze swoimi świecami to gorąco polecam wszystkim Pana Marcina konkretnie i uczciwie.


opel Astra 1.4 rok 1994

Jan 01, 2018 by stanisław

Zawsze jak udaję się do mechanika lustruję jak traktuje narzędzia ich czystość i jakie stosuje w swoim warsztacie. Sam jestem elektromechanikiem ale nie samochodowym. Gdy wjechałem do warsztatu i przyglądałem się jak mechanik wykonuje diagnostytykę przy użyciu mikrokamery byłem spokojny o mój silnik. Narzędzia poukładane,w pełnej czystości, po diagnozie usłyszałem co należy wykonać i po naprawie nie miałem już obaw że mogę dodać gazu i osiągnąć pełną prędkość na autostradzie.Dziekuję za profesjonalność. Dojazd do Trzcian z drogi wojewódzkiej jest oznaczony tablicą drogowskazowa.


5.0 5.0 96 96 Fachowa pomoc !!!! Wymiana świeć żarowych w moim fordku zrobiona szybko i rzetelnie. Polecam Opinie o serwisie
Page:

123»