pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Mercedes c-klasy 2008 2.2cdi OM 646

Jun 08, 2021 by Oleg

Fachową robota po wykręcaniu urwanej sruby mocowania 3 wtryskiwacza!!! Uratowany gwint w głowica i zastosowana oryginalna śruba. Wszystko zrobione jak sie należy. Dzięki wielkie za profesjonalna naprawe! Polecam Polecam Polecam


AUDI A6 C6 3.0 TDI (BMK) 2004

May 17, 2021 by Tomek

Dzień dobry.
Skorzystałem z usługi wymiany świec żarowych (6 szt, z czego 1 urwana, trzy zapieczone, pozostałe 2 bez problemów) i test przelewów wtryskiwaczy. Usługa umówiona na konkretną godzinę danego dnia (bez przekładania, opóźniania, załatwiania innych klientów w umówionym czasie mimo, że spóźniłem się chwilę) i wykonana w ciągu nie całych 2 godzin (w tym czasie udało mi się spontanicznie naprawić jednego zęba w gabinecie w tym samym budynku, jest tez możliwość po prostu poczekać w poczekalni). Usługa wykonana z powodzeniem, bezinwazyjnie, bez ściągania głowicy i bezpiecznie dla silnika. W końcu działają mi wszystkie świece i nie wyskakują żadne błędy w komputerze. Przy okazji miło było usłyszeć, że wtryski są jeszcze wystarczająco sprawne (oryginalne z przebiegiem prawie 500 tys km) Poziom kultury osobistej (sympatyczność uprzejmość, życzliwość i uczciwość) właściciela warsztatu oceniam bardzo wysoko co jest dla mnie tak samo ważne jak fachowość, którą oceniam również bardzo wysoko (poziom obecnie już rzadko spotykany).
Podsumowując: POLECAM TEN WARSZTAT


Mazda 3, 2000, 2013

Apr 09, 2021 by Jerzy

Pełny profesjonalizm, nic dodać nic ująć. Chciałbym żeby tak wykonywały swoją pracę wszystkie warsztaty.
Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam.


Avensis d4d 2.0 126km

Feb 08, 2021 by Adrian

Cenowo super realizacja wzorowa 2 dni po telefonie było po zabiegu nie ma problemu z dojazdem do klienta do mnie Pan miał ok 80 km polecam.


Citroen Jumper 2011 3.0

Feb 06, 2021 by Mariusz

100 procent profesjonalna obsługa. Kolejna wymian wtrysku udana polecan


Toyota Avensis T27 2.2D-CAT

Jan 28, 2021 by Andrzej

Gorąco polecam , miło było patrzeć na pracę fachowca z dużym doświadczeniem.
Czysto, szybko, profesjonalnie- “szyk i porządek”.
Ekspresowa obsługa, zapłaciłem tyle ile usłyszałem wycenę przez telefon, bez naciągania.
POLECAM.


Audi A6 C6 2,7tdi

Jan 20, 2021 by Józef

Mechanik godny polecenia znający się na robocie w skali 1-10 daję 10


Fiat ducato 3.0d

Dec 18, 2020 by Tomasz

Mechanik godny polecenia, zna się na swoje pracy, informuje na bieżącą o stanie auto i kosztach naprawy.
W skali 1-10 Daję daje 8 bo mam daleko;)
Polecam współ pracę z tym mechanikiem .


Audi A8D3 3.0 tdi 2005r

Dec 03, 2020 by Piotr

Od dłuższego czasu szukałem fachowca, który wymieniłby mi świece żarowe. Jeżdżę tym samochodem sześć lat i nigdy świece nie były wymieniane. Żaden z majstrów nie chciał podjąć rękawicy w obawie, że nie podoła.
Postanowiłem znaleźć w okolicy mechanika, który oprócz wymiany świec potrafi wyjąć urwaną, gdyby tak się zdarzyło.
Umówiłem się na wizytę w Legionowie u Mechaniq. Mimo wzorowych opinii miałem lekkie obawy.
Wymiana trwała 1,5 godziny bez żadnych problemów. Cena za usługę z częściami zaskoczyła mnie pozytywnie.
Jestem bardzo zadowolony i z pełna odpowiedzialnością mogę polecić ten warsztat i mechaników, którzy bardzo fachowo podołali zadaniu.
Myślę, że teraz będę do nich jeździł na poważniejsze naprawy.
Brawo !!!!!!!
Więcej takich fachowców, a życie nabierze dodatkowych kolorów.


KIA CEED 1,6 crdi 2007r.

Nov 24, 2020 by Marek

Wymiana świec,w tym dwie urwane,tylko 2,5 godziny.Pełny profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem i bardzo polecam.


5.0 5.0 146 146 Fachową robota po wykręcaniu urwanej sruby mocowania 3 wtryskiwacza!!! Uratowany gwint w głowica i zastosowana oryginalna śruba. Wszystko zrobione jak sie należy. Dzięki wiel Opinie o serwisie
Page:

123»