pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Fiat Ducato 3,0

May 21, 2020 by Konrad

Wymiana wtrysków. Nie zastanawiaj sie ani sekundy jedz do tego specjalisty.
Wszyscy straszą zdejmowanie głowicy kapitalnym remontem u niego to jak wymiana świecy wykręca wkręca odjeżdżasz a dodatków moze pomoc w awariach którymi docelowo sie nie zajmuje. Naprawdę szkoda czasu na szukanie kogoś innego szybki termin i błyskawiczna naprawa.Polecam


Citroen C4 1.6HDI 2006

May 19, 2020 by Stefania

Fachowa szybka obsługa. Polecam


golf 1,6

May 19, 2020 by Artur

Super gość konkretny POLECAM. POLECAM.


Focus 2010r 1.6 tdci 90km

May 14, 2020 by Michał

Najlepsi fachowcy jakich poznałem szybka i niedroga naprawa polecam


Opel Zafira 2001

May 05, 2020 by Iza

Bardzo miła obsługa klienta rzetelna i sumiennie wykonana praca Polecam


Mercedes C klasa 2005

Apr 24, 2020 by Wojtek

Osobiście urwalem sobie świecą żarowa i blady strach na mnie padł ale znalazłem specjalistę od urwanych swiec “mechaniq” z Legionowa i cudownie po 20 min było po operacji. Gorąco polecam i bardzo dziękuję.


Boxer 3,0

Apr 21, 2020 by Michał

Szybko i sprawnie wykręcone świece żarowe w boxezy 3.0


Peugot boxer, 2998cm² 180PS , 2013

Apr 21, 2020 by Artur

Polecam! Wymiana wtryskiwacza na cylindrze trzecim. Cztery warszaty poddaly sie proby wyjęcia. Usługa u Pana wykonana szybko i solidnie.


Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D, 2004

Apr 08, 2020 by Józef

Szybko i sprawnie usunięta urwana świeca żarowa przez MechaniQ, który został mi polecony przez serwis samochodowy Spinelli-Auto do którego oddałem auto do naprawy. Jestem usatysfakcjonowany obsługą tych warsztatów samochodowych. Polecam!


Opel Vectra 1.9 2007r.

Apr 08, 2020 by Aga

Jestem zadowolona z usługi. Swiece były wymienione szybko, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam Magika.


5.0 5.0 129 129 Wymiana wtrysków. Nie zastanawiaj sie ani sekundy jedz do tego specjalisty.Wszyscy straszą zdejmowanie głowicy kapitalnym remontem u niego to jak wymiana świecy wykręca wkr Opinie o serwisie
Page:

123»