pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

SSANGYONG, 2.0 Xdi, 141 km

Oct 25, 2013 by service

rzadko wystawiamy pochwały, ale temu Panu należy się wyśmienita opinia.
Walczyliśmy parę dni aby wyciągnąć ostatni wtrysk, ten pod podszybiem i skończyło się jego urwaniem na równo z głowicą. Ten mechaniq systematycznie wyciągał wtrysk w kawałeczkach prasą hydrauliczną aż wyjął wszystko. Polecamy go przy takich trudnych przypadkach, czyli właściwie przy wszystkich sangyongach:(


Audi A6 C5 2.5 TDI 2004

Oct 04, 2013 by Marcin

Polecam w 100%
W mojej Audi ukręcona była jedna ze świec żarowych. Mechanik poradził sobie z nią bardzo szybko, bez problemów. Pozostał oryginalny gwint. Człowiek bardzo sympatyczny a zarazem fachura. W 100% POLECAM KAŻDEMU KTO MA PROBLEM ZE SWOIM AUTKIEM :)


sprinter, 2.7 l

Aug 06, 2013 by grzegorz

Podczas wymiany wtrysków została urwana jedna śruba mocujaca wtryskiwacz. Profesjonalna naprawa bez zdejmowania głowicy. Polecam


TOYOTA COROLLA E15 – 2007r.

Aug 04, 2013 by Piotr

Mam Corollke 1.4 d4d. Serwis Toyoty nie dał rady z odkręceniem zapieczonych świec żarowych. Rozkładali ręce i proponowali zdjęcie głowicy -zresztą kilka innych warsztatów także. Polecam usługi Pana Marcina. Nie dość, że uporał się bez problemu z odkręceniem 4 świec to również wszystko dokładnie wyczyścił i zakonserwował. Nie często się zdarza się widzieć tak dokładnie wykonywaną usługę. Pełen profesjonalizm.


Opel Astra H, 1.7 CDTI, 2008r

Jul 29, 2013 by Jacek

Polecam w 100%!
Podczas wymiany świec żarowych w ASO, mechanikom udało się wykręcić tylko dwie. Dwóch pozostałych na siłę nie odkręcali w obawie przed urwaniem.
Pan z firmy Mechaniq poradził sobie bezbłędnie z wymianą tych zapieczonych.
Jedną udało się wykręcić, druga niestety musiała zostać zerwana co też nie stanowiło w tym miejscu problemu.


Opel Movano, 2.5 CDTI, 2005r

Jul 20, 2013 by Marcin

Witam posiadam Opla Movano. gdy wymienialismy świece żarowe jedna z nich sie ukręcila… myslalem ze bez zdejmowania glowicy sie nie obejdze (bardzo duzy koszt) lecz Firma mechaniq poradzila sobie z tym problemem bardzo profesjonalnie i szybko a co najwazniejsze zostal orginalny gwint i bylo wiele razy taniej niz jak bym mial bawic sie z glowicą, w ciągu godziny tak jak w tym przypadku by sie nie zrobilo tego
Gorąco polecam uslugi tej Firmy bo lepiej oddac do nich i miec gwarancje i pewnosc ze wszystko przebiegnie pomyslnie niz oddac do sąsiada ktory to nieudolnie zrobi w stodole albo jeszcze gorzej popsuje i pan Marcin bedzie mial jeszcze wiecej roboty a koszt takiego “zabiegu” wzrosnie.
Wielki Plus dla Firmy mechaniq


Opel Vivaro, 2011 r., 2.0 M9R

May 20, 2013 by warsztat

opinię wystawiamy pozytywną, mechaniq poradził sobie z urwanym już wcześniej wtryskiwaczem, było sympatycznie i oczywiście profesjonalnie


Zafira 2.0 rok 2005

Apr 15, 2013 by zenon

Zafira 2.0
Absolutnie polecam! Natychmiastowa pomoc. Bezbłędność i anielska cierpliwość. NIezwykła kompetencja i precyzja. Świeca urwała się w warsztacie samochodowym (była źle zamontowana – niedokręcona). Mimo, iż procedura okazała się skomplikowana, cena nie zmieniła się! Dlatego zdecydowałem się na ponowne wykręcenie i wkręcenie także pozostałych świec. Pisemna gwarancja oraz miła i sympatyczna atmosfera składają się na wyjątkową usługę. Tylko szkoda, że warsztaty samochodowe jeszcze jej nie znają i nie polecają.
Zenon


Toyota Avensis 2,0 D4D 2004

Mar 26, 2013 by Andrzej

Chciałbym dodać swoją opinię dotyczącą usług świadczonych przez firmę Mechaniq. Dwa miesiące temu próbowałem domowym sposobem z kolegą mechanikiem wymienić świece w swoim aucie. Byłem zadowolony bo odkręciły się wszystkie tyle, że udało się wkręcić już tylko 3 w jednej niestety urwał się żarnik podczas wkręcania. Zwróciłem się o pomoc do firmy Mechaniq właściciel uprzedził o powadze problemu i przystąpił do działania. Było ciężko ale udało się.
Gorąco polecam, fachowe podejście i znajomość tematu, miła i szybka obsługa.


Peugeot Boxer 2009 300hdi

Mar 16, 2013 by kuba

Jestem posiadaczem Peugot boxer 2009 rok 300 hdi 160km urwałem świecę żarową po moim telefonie uzyskałem natychmiastową pomoc .Profesjonalizm w 100% polecam wszystkim


5.0 5.0 143 143 Cenowo super realizacja wzorowa 2 dni po telefonie było po zabiegu nie ma problemu z dojazdem do klienta do mnie Pan miał ok 80 km polecam. Opinie o serwisie