pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Peugot boxer, 2998cm² 180PS , 2013

Apr 21, 2020 by Artur

Polecam! Wymiana wtryskiwacza na cylindrze trzecim. Cztery warszaty poddaly sie proby wyjęcia. Usługa u Pana wykonana szybko i solidnie.


Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D, 2004

Apr 08, 2020 by Józef

Szybko i sprawnie usunięta urwana świeca żarowa przez MechaniQ, który został mi polecony przez serwis samochodowy Spinelli-Auto do którego oddałem auto do naprawy. Jestem usatysfakcjonowany obsługą tych warsztatów samochodowych. Polecam!


Opel Vectra 1.9 2007r.

Apr 08, 2020 by Aga

Jestem zadowolona z usługi. Swiece były wymienione szybko, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam Magika.


Peugeot 307 1,6 2005

Mar 29, 2020 by Zdzisław

Polecam.Wymiana urwanej świecy żarowej.Fachowo i szybko cenne uwagi bez naciągania na kasę.Dziękuję.


FIAT DUCATO 2.3 JTD, 2014

Mar 22, 2020 by Marek

Profesjonalne wykręcenie urwanej śruby mocującej zapieczony wtryskiwacz oraz jego wyjęcie. Usługa wykonana szybko i solidnie. Profesjonalizm i uczciwość w 100 %. Bardzo polecam !


Honda Accord 2.2 i-CTDi

Feb 10, 2020 by Robert

Polecam.
Wymiana uszczelniaczy na wtryskiwaczach, sprawdzenie świec żarowych.
Usługa wykonana fachowo i sprawnie. Przekazane cenne uwagi i fachowe porady.
Bardzo polecam.


Alfa Rome Mito 1,3 JTDM-2, 2011

Jan 20, 2020 by Rafał

Polecam.
Wymiana kompletu świec żarowych w tym dwie niedziałające i zapieczone.
Usługa wykonana szybko i skutecznie. Dodatkową trudnością była konieczność zdemontowania turbosprężarki.
Po wymianie auto odpala bezproblemowo – zniknął również komunikat o niesprawności świec.


Opel Vectra 1,9 cdti

Jan 09, 2020 by Roman

Polecam!. Urwany żarnik świecy, jakieś 1,5 cm. Serwis przyjechał na miejsce w umówionym terminie, jakieś 1,5 godzinki i było po kłopocie. Precyzyjna robota, szybko i sprawnie – POLECAM.
Pozdrawiam
Roman


Opel Movano 2500 CDTI 2006

Dec 19, 2019 by Rafał

Polecam. Wymiana dwóch urwanych świec żarowych – szybko i sprawnie.


TOYOTA T27 2.0 D4D

Nov 15, 2019 by GERARD

Witam
Umówiłem się na dziś telefonicznie , wszystko w czsie wymiana świec żarowych w T27 , autko 10 lat , ja użytkuje 7. Po sprawdzeniu okazało się że jedna nie domaga ale po uzgodnieniu że jednak wszystkie trzeba wyminić zdecydowłem się to zrobić aby uniknąć wizyt np. co drugi miesiąc zresztą zawsze wszystkie się wymienia tym bardziej że ja od chwili zakupu nie wymieniałem a czas swoje robi , parametry z wiekiem spadają pomimo sprawności.Wszystkie wyszły elegancko bez problemów.Wielki szacun dla Pana bo usłyszałem że zamontował mi oryginalne nowe świece od T27 w cenie 50 % , mógł tego nie mówić ale uczciwość na pierwszym miejscu i to się liczy WIELKI SZACUN I KAŻDEMU P O L E C A M


5.0 5.0 132 132 Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam. Opinie o serwisie
Page:

1234»