pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Toyota Avensis T27 2.2D-CAT

Jan 28, 2021 by Andrzej

Gorąco polecam , miło było patrzeć na pracę fachowca z dużym doświadczeniem.
Czysto, szybko, profesjonalnie- “szyk i porządek”.
Ekspresowa obsługa, zapłaciłem tyle ile usłyszałem wycenę przez telefon, bez naciągania.
POLECAM.


Audi A6 C6 2,7tdi

Jan 20, 2021 by Józef

Mechanik godny polecenia znający się na robocie w skali 1-10 daję 10


Fiat ducato 3.0d

Dec 18, 2020 by Tomasz

Mechanik godny polecenia, zna się na swoje pracy, informuje na bieżącą o stanie auto i kosztach naprawy.
W skali 1-10 Daję daje 8 bo mam daleko;)
Polecam współ pracę z tym mechanikiem .


Audi A8D3 3.0 tdi 2005r

Dec 03, 2020 by Piotr

Od dłuższego czasu szukałem fachowca, który wymieniłby mi świece żarowe. Jeżdżę tym samochodem sześć lat i nigdy świece nie były wymieniane. Żaden z majstrów nie chciał podjąć rękawicy w obawie, że nie podoła.
Postanowiłem znaleźć w okolicy mechanika, który oprócz wymiany świec potrafi wyjąć urwaną, gdyby tak się zdarzyło.
Umówiłem się na wizytę w Legionowie u Mechaniq. Mimo wzorowych opinii miałem lekkie obawy.
Wymiana trwała 1,5 godziny bez żadnych problemów. Cena za usługę z częściami zaskoczyła mnie pozytywnie.
Jestem bardzo zadowolony i z pełna odpowiedzialnością mogę polecić ten warsztat i mechaników, którzy bardzo fachowo podołali zadaniu.
Myślę, że teraz będę do nich jeździł na poważniejsze naprawy.
Brawo !!!!!!!
Więcej takich fachowców, a życie nabierze dodatkowych kolorów.


KIA CEED 1,6 crdi 2007r.

Nov 24, 2020 by Marek

Wymiana świec,w tym dwie urwane,tylko 2,5 godziny.Pełny profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem i bardzo polecam.


BMW E39, 520D, 2001

Oct 23, 2020 by Piotr

Jak najbardziej polecam, 3 zapieczone świece w E39, wcześniej mechanik ostrzegł mnie że sama wymiana każdej z nich to będzie koszt minimum 250zł bo się na pewno urwą. Skorzystałem z usług mechaniq.pl i w rezultacie wszystkie świece wykręcone i wymienione, poprawione gwinty za dodatkowo naprawiona usterka pancerza bagnetu oleju zauważona podczas wymiany świec za symboliczną opłatę, a właściwie powiedziałbym na koszt mechaniq.pl biorąc pod uwagę konieczność dokupienia 2l oleju i ilość spędzonego czasu. Naprawdę polecam.


Astra 2.0 99r.

Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm, chłopaki znają się na swojej pracy Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im 20 min. Polecam 100 %


Oct 02, 2020 by Przemysław

Pełen profesjonalizm i doświadczenie w tym co robią Wyjęcie urwanej świecy z mojej astry zajęło im zaledwie 20 min. W moim mieście żaden mechanik nie chciał się tego podjąć Nie warto kombinować Polecam Ich w 100%


Yamaha Virago XV1000

Jul 21, 2020 by Sebastian

Miałem uszkodzone gniazdo świecy. Ktoś, kiedyś próbował ją wkręcić na siłę i zniszczył gwint. Obdzwoniłem warsztaty i wszyscy chcielu a to głowice, a to cały silnik. Mechaniq przyjechał do mnie, założył nowe gniazdo na motocyklu. Usunął opiłki, zbadał kamerą czy jest czysto w cylindrze. Szybko, sprawnie. POLECAM!


Peugeot Partner 2011

Jun 07, 2020 by Andrzej

Wszystko poprawnie i szybko wykonane. Jak najbardziej polecam.


5.0 5.0 151 151 W 100% przychylam się do zamieszczonych wcześniej opinii. Nie żałuję, że przebijałem się do Legionowa przez całą Warszawę z okolic Grodziska Mazowieckiego. Najważniejsz Opinie o serwisie
Page:

1234»