pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Astra h 1.7 cdti 2005

Apr 27, 2018 by Łukasz

Bardzo dobrze, szybko i w przystępnej cenie
Polecam w 100%


Ford c-max 1.6tdci 2007

Apr 24, 2018 by Michał

Polecam warsztat Pana Marcina , umówione i naprawione 1 dnia :)


Bmw e39 530d

Jan 11, 2018 by Mariusz

Jestem z Pana Marcina bardzo zadowolony urwały mi się świecie Pan Marcin przyjechał do mnie i profesjonalnie podszedł do tematu.
Kto ma problem ze swoimi świecami to gorąco polecam wszystkim Pana Marcina konkretnie i uczciwie.


opel Astra 1.4 rok 1994

Jan 01, 2018 by stanisław

Zawsze jak udaję się do mechanika lustruję jak traktuje narzędzia ich czystość i jakie stosuje w swoim warsztacie. Sam jestem elektromechanikiem ale nie samochodowym. Gdy wjechałem do warsztatu i przyglądałem się jak mechanik wykonuje diagnostytykę przy użyciu mikrokamery byłem spokojny o mój silnik. Narzędzia poukładane,w pełnej czystości, po diagnozie usłyszałem co należy wykonać i po naprawie nie miałem już obaw że mogę dodać gazu i osiągnąć pełną prędkość na autostradzie.Dziekuję za profesjonalność. Dojazd do Trzcian z drogi wojewódzkiej jest oznaczony tablicą drogowskazowa.


Trafic 2.o dci 2007

Dec 23, 2017 by Dariusz

Kiedyś gdy będę już za stary aby jeździć autem zasiądę przy kominku zapalę fajkę i opowiem wnukom o pewnym Panie Marcinie z pod Legionowa co uzdrowił mojego osiołka roboczego!!!! ( TRAFIC 2.0 DCI ). Z autem walczyłem ok 6 miesięcy ( uszkodzony jeden wtrysk paliwa !!! oraz reszta nie zakodowana !!!!!!!! TO STWIERDZIŁ MechaniQ.pl I SIĘ POTWIERDZIŁO !!!) odwiedziłem niezliczoną ilość ALA WARSZTATÓW SAMOCHODOWYCH !!!!!! zarówno w Warszawie jak i w okolicznych miejscowościach !!! diagnoza Ufffffffffffffff !!!!! ręce opadają !!!!!!diagnoza od zatkanego katalizatora ,pompa vacuum,przepustnica ,zawór EGR po filtr cząstek stałych !!!!!!!! gdzie w moim aucie nie występuje !!!! ITD . Z polecenia trafiłem do mechanika który stwierdził że mam do wymiany uszkodzony 2 i 3 wtrysk !!! ok w końcu jakieś światełko w tunelu się pojawiło !! ale niestety nie podejmie się ich wymiany bo to jest bardzo trudny temat i opiera się o zdjęcie głowicy czyli koszty !!!.I w końcu dostałem namiar na MechaniQ.pl więc dzwonię przedstawiam co wiem i co chcę wymienić W SŁUCHAWCE SŁYSZĘ OK NIE MA PROBLEMU !!!! ok auto odstawiam DO WARSZTATU w NIEDZIELĘ !!!!!!!!!!!!!! A GOTOWE JEST W PONIEDZIAŁEK PO POŁUDNIU !!!! Z WYMIENIONYM TYLKO JEDNYM WTRYSKIEM !!! ( PO WERYFIKACJI PRZEZ PANA MARCINA !!! I POINFORMOWANIU MNIE O TYM STANIE !!) I JEST CACY !!!! . Szczerze polecam MechaniQ.pl !!!!!!!!!! TAKIE RODZYNKI NALEŻY PROMOWAĆ I DOCENIAĆ !!!! I SIĘ CIESZYĆ ŻE NIE ODDAŁO AUTA DO PROGRAMU PEWNEJ STACJI TV BĘDZIE PAN ZADOWOLONY !!!.


Corolla Verso 2.0 D4D

Dec 14, 2017 by Norbert

Usługa z dojazdem do klienta. Naprawdę fachowa robota, pełen profesjonalizm w podejściu do tematu. Dodatkowo wszystko odbyło się w miłej atmosferze. Punktualnie, profesjonalnie, rzeczowo i uczciwie. Szczerze polecam.


Audi A3, 1.9 TDI, r. 1998

Nov 24, 2017 by Grzegorz

Dziś korzystałem z usług Pana Marcina i jestem mega zadowolony. W godzinę uporał się z autem, które według opinii innego mechanika “..bez zdjęcie głowicy się nie obejdzie..” Szybko, tanio, profesjonalnie i 100% rzetelnie. Polecam wszystkim!!! jeśli kiedykolwiek remont lub wymiana świec to tylko w mechaniQ!!!!


Opel Vctra 1,9 CDTI, r. 2008

Nov 02, 2017 by Janusz

Zostałem przez p.Marcina obsłużony bardzo porządnie i UCZCIWIE. Mogę go polecić z czystym sumieniem.


peugeot 208, 1,4 e-hdi ,2012

Oct 26, 2017 by Peugeot 208

Własnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po mechaniku ktory podjął się sie rozwiercenia krzywo rozwiercił i podał się,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych mechaników poprawił skopaną robotę .Szczerze polecam ten warsztat nie warto jezdzić po tanich mechanikach bo to wychodzi dwa razy drożej


peugeot 208, 1.4 e-hdi, 2012

Oct 26, 2017 by Peugeot 208 , 2012,

Wlasnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po mechaniku ktory podjął się rozwiercenia świecy żarowej lecz z marnym skutkiem krzywo nawiercił i podał się ,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych w fachowców poprawił robotę . Nie jezdzicie po tanich fachowcach bo to wychodzi dwa razy drozej.Szczerze polecam ten warsztat


5.0 5.0 100 100 5 gwiazdek to za mało. Ukręcona świeca żarowa to chwila pracy a dodatku w bardzo przyjemnej atmosferze. Szczerze polecam. Szybko, miło i profesjonalnie- to jednak możliwe. Opinie o serwisie
Page:

1234»