pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Opel Astra H, 2008 1,9 CDTI

Dec 11, 2018 by Robert

Zapieczone 10-cio letnie świece które od jakiegoś czasu już nie grzały w 1,9 CDTI. Kilku “specjalistów” odmówiło wymiany aż natrafiłem na ten warsztat. Skuszony pozytywnymi opiniami umówiłem się na wizytę. Oczywiście zostałem ostrzeżony o możliwości urwania i że robimy to na moją odpowiedzialność bo przypadek jest dość poważny. Ten człowiek to jakiś magik. 60 minut i wyjechałem z wymienionymi świecami. Miałem wrażenie, że odkręca nakrętkę z butelki a nie zapieczone świece które mogą się urwać.
Godny polecenia fachowiec.


sabb 93 2.0t aero z 2009r

Dec 10, 2018 by Rafał

Naprawa gwintu świecy w głowicy. Naprawa przebiegła bardzo sprawnie, została wykonana u mnie w garażu. Polecam, pełen profesjonalizm.


Zafira B, 2008, 1.7 CDTI, A17DTJ

Dec 05, 2018 by Sergiusz

5 gwiazdek to za mało. Ukręcona świeca żarowa to chwila pracy a dodatku w bardzo przyjemnej atmosferze. Szczerze polecam. Szybko, miło i profesjonalnie- to jednak możliwe.


Fiat Ducato 2.2 2011r.

Nov 27, 2018 by Paweł

Dobra robota polecam. Konkretnie


Citroen jumper 2.2 hdi 2007r

Nov 25, 2018 by Aleksander

Wymiana świec żarowych fachowo i szybko polecam


Audi Q5 2.0 TDI

Nov 25, 2018 by Kamil

Komentarz z małym poślizgiem. Naprawa wykonana w sierpniu. Super szybki dojazd do urwanej szpilki od kolektora wydechowego i profesjonalna naprawa. Dziękuję Panie Robercie również za podejście do klienta i ze względu na to będę was polecał.


Ford C-Max 1.6 Tdci 2006

Oct 29, 2018 by Marcin P.

Fachowa pomoc !!!! Wymiana świeć żarowych w moim fordku zrobiona szybko i rzetelnie. Polecam


Volvo v70 2.4 D5 2002r

Oct 17, 2018 by Andrzej

Zapieczona świeca żarowa wymieniona w imponująco krótkim czasie. Polecam firmę Mechaniq.


Honda HR-V, 1.6

Sep 12, 2018 by Przemek

Zapieczone świece, z którymi nikt nie mógł sobie poradzić i straszył urwaniem i horrendalnymi kosztami, udało się wykręcić a wszystko w ekspresowym tempie i dobrej cenie. Polecam. Fachowiec, który wykręci każdą świecę.


Volvo xc70 2.4T 2002r

Aug 02, 2018 by Tomasz

5 gwiazdek za pełen profesjonalizm. Rzetelny fachowiec jakich mało, naprawdę!!! Naprawa solidna i czysto wykonana! Pan stara się uratować bardzo zapieczone świece aby wyszły w całości, te które zostają są usunięte bez żadnego ryzyka zostawienia po nich kawałków i opiłków w komorze spalania!!!
Cena adekwatna do wykonanej pracy!
Wymiana świec jak i likwidacja problemów z nimi zwiazanych, tylko tu!!!
Jestem zadowolony i NAPRAWDĘ POLECAM!!!


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie
Page:

1234»