pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

golf 1,6

May 19, 2020 by Artur

Super gość konkretny POLECAM. POLECAM.


Focus 2010r 1.6 tdci 90km

May 14, 2020 by Michał

Najlepsi fachowcy jakich poznałem szybka i niedroga naprawa polecam


Opel Zafira 2001

May 05, 2020 by Iza

Bardzo miła obsługa klienta rzetelna i sumiennie wykonana praca Polecam


Mercedes C klasa 2005

Apr 24, 2020 by Wojtek

Osobiście urwalem sobie świecą żarowa i blady strach na mnie padł ale znalazłem specjalistę od urwanych swiec “mechaniq” z Legionowa i cudownie po 20 min było po operacji. Gorąco polecam i bardzo dziękuję.


Boxer 3,0

Apr 21, 2020 by Michał

Szybko i sprawnie wykręcone świece żarowe w boxezy 3.0


Peugot boxer, 2998cm² 180PS , 2013

Apr 21, 2020 by Artur

Polecam! Wymiana wtryskiwacza na cylindrze trzecim. Cztery warszaty poddaly sie proby wyjęcia. Usługa u Pana wykonana szybko i solidnie.


Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D, 2004

Apr 08, 2020 by Józef

Szybko i sprawnie usunięta urwana świeca żarowa przez MechaniQ, który został mi polecony przez serwis samochodowy Spinelli-Auto do którego oddałem auto do naprawy. Jestem usatysfakcjonowany obsługą tych warsztatów samochodowych. Polecam!


Opel Vectra 1.9 2007r.

Apr 08, 2020 by Aga

Jestem zadowolona z usługi. Swiece były wymienione szybko, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam Magika.


Peugeot 307 1,6 2005

Mar 29, 2020 by Zdzisław

Polecam.Wymiana urwanej świecy żarowej.Fachowo i szybko cenne uwagi bez naciągania na kasę.Dziękuję.


FIAT DUCATO 2.3 JTD, 2014

Mar 22, 2020 by Marek

Profesjonalne wykręcenie urwanej śruby mocującej zapieczony wtryskiwacz oraz jego wyjęcie. Usługa wykonana szybko i solidnie. Profesjonalizm i uczciwość w 100 %. Bardzo polecam !


5.0 5.0 137 137 Wymiana świec,w tym dwie urwane,tylko 2,5 godziny.Pełny profesjonalizm. Jestem pod wrażeniem i bardzo polecam. Opinie o serwisie
Page:

1234»