pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Fiat Ducato 2.2 2011r.

Nov 27, 2018 by Paweł

Dobra robota polecam. Konkretnie


Citroen jumper 2.2 hdi 2007r

Nov 25, 2018 by Aleksander

Wymiana świec żarowych fachowo i szybko polecam


Audi Q5 2.0 TDI

Nov 25, 2018 by Kamil

Komentarz z małym poślizgiem. Naprawa wykonana w sierpniu. Super szybki dojazd do urwanej szpilki od kolektora wydechowego i profesjonalna naprawa. Dziękuję Panie Robercie również za podejście do klienta i ze względu na to będę was polecał.


Ford C-Max 1.6 Tdci 2006

Oct 29, 2018 by Marcin P.

Fachowa pomoc !!!! Wymiana świeć żarowych w moim fordku zrobiona szybko i rzetelnie. Polecam


Volvo v70 2.4 D5 2002r

Oct 17, 2018 by Andrzej

Zapieczona świeca żarowa wymieniona w imponująco krótkim czasie. Polecam firmę Mechaniq.


Honda HR-V, 1.6

Sep 12, 2018 by Przemek

Zapieczone świece, z którymi nikt nie mógł sobie poradzić i straszył urwaniem i horrendalnymi kosztami, udało się wykręcić a wszystko w ekspresowym tempie i dobrej cenie. Polecam. Fachowiec, który wykręci każdą świecę.


Volvo xc70 2.4T 2002r

Aug 02, 2018 by Tomasz

5 gwiazdek za pełen profesjonalizm. Rzetelny fachowiec jakich mało, naprawdę!!! Naprawa solidna i czysto wykonana! Pan stara się uratować bardzo zapieczone świece aby wyszły w całości, te które zostają są usunięte bez żadnego ryzyka zostawienia po nich kawałków i opiłków w komorze spalania!!!
Cena adekwatna do wykonanej pracy!
Wymiana świec jak i likwidacja problemów z nimi zwiazanych, tylko tu!!!
Jestem zadowolony i NAPRAWDĘ POLECAM!!!


ASTRA H 1.7 CDTI 2008

Jun 29, 2018 by Piotr

Nie ma innej opcji jak 5 gwiazdek. Super obsługa bardzo sumienny i rzetelny mechanik. Z góry informacja jakich kosztów można się spodziewać i nie ma opcji żeby wyszło coś więcej. U mnie problem był tylko z jedną świecą reszta bez problemu. Szybko i solidnie . POLECAM.


opel insignia, 2.0 t, 2009

Jun 21, 2018 by Monika

Polecam w 100% !

Pan Marcin jest jedynym mechanikiem, który podjął się naprawy gwintu w bloku silnika. Auto teraz śmiga bezproblemowo.

Również obsługa klienta na najwyższym poziomie. Czas ekspresowy: 1 dzień.
Wszystko na ocenę 5.


Astra h 1.7 cdti 2005

Apr 27, 2018 by Łukasz

Bardzo dobrze, szybko i w przystępnej cenie
Polecam w 100%


5.0 5.0 119 119 Polecam.Wymiana urwanej świecy żarowej.Fachowo i szybko cenne uwagi bez naciągania na kasę.Dziękuję. Opinie o serwisie
Page:

12345»