pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

ASTRA H 1.7 CDTI 2008

Jun 29, 2018 by Piotr

Nie ma innej opcji jak 5 gwiazdek. Super obsługa bardzo sumienny i rzetelny mechanik. Z góry informacja jakich kosztów można się spodziewać i nie ma opcji żeby wyszło coś więcej. U mnie problem był tylko z jedną świecą reszta bez problemu. Szybko i solidnie . POLECAM.


opel insignia, 2.0 t, 2009

Jun 21, 2018 by Monika

Polecam w 100% !

Pan Marcin jest jedynym mechanikiem, który podjął się naprawy gwintu w bloku silnika. Auto teraz śmiga bezproblemowo.

Również obsługa klienta na najwyższym poziomie. Czas ekspresowy: 1 dzień.
Wszystko na ocenę 5.


Astra h 1.7 cdti 2005

Apr 27, 2018 by Łukasz

Bardzo dobrze, szybko i w przystępnej cenie
Polecam w 100%


Ford c-max 1.6tdci 2007

Apr 24, 2018 by Michał

Polecam warsztat Pana Marcina , umówione i naprawione 1 dnia :)


Bmw e39 530d

Jan 11, 2018 by Mariusz

Jestem z Pana Marcina bardzo zadowolony urwały mi się świecie Pan Marcin przyjechał do mnie i profesjonalnie podszedł do tematu.
Kto ma problem ze swoimi świecami to gorąco polecam wszystkim Pana Marcina konkretnie i uczciwie.


opel Astra 1.4 rok 1994

Jan 01, 2018 by stanisław

Zawsze jak udaję się do mechanika lustruję jak traktuje narzędzia ich czystość i jakie stosuje w swoim warsztacie. Sam jestem elektromechanikiem ale nie samochodowym. Gdy wjechałem do warsztatu i przyglądałem się jak mechanik wykonuje diagnostytykę przy użyciu mikrokamery byłem spokojny o mój silnik. Narzędzia poukładane,w pełnej czystości, po diagnozie usłyszałem co należy wykonać i po naprawie nie miałem już obaw że mogę dodać gazu i osiągnąć pełną prędkość na autostradzie.Dziekuję za profesjonalność. Dojazd do Trzcian z drogi wojewódzkiej jest oznaczony tablicą drogowskazowa.


Trafic 2.o dci 2007

Dec 23, 2017 by Dariusz

Kiedyś gdy będę już za stary aby jeździć autem zasiądę przy kominku zapalę fajkę i opowiem wnukom o pewnym Panie Marcinie z pod Legionowa co uzdrowił mojego osiołka roboczego!!!! ( TRAFIC 2.0 DCI ). Z autem walczyłem ok 6 miesięcy ( uszkodzony jeden wtrysk paliwa !!! oraz reszta nie zakodowana !!!!!!!! TO STWIERDZIŁ MechaniQ.pl I SIĘ POTWIERDZIŁO !!!) odwiedziłem niezliczoną ilość ALA WARSZTATÓW SAMOCHODOWYCH !!!!!! zarówno w Warszawie jak i w okolicznych miejscowościach !!! diagnoza Ufffffffffffffff !!!!! ręce opadają !!!!!!diagnoza od zatkanego katalizatora ,pompa vacuum,przepustnica ,zawór EGR po filtr cząstek stałych !!!!!!!! gdzie w moim aucie nie występuje !!!! ITD . Z polecenia trafiłem do mechanika który stwierdził że mam do wymiany uszkodzony 2 i 3 wtrysk !!! ok w końcu jakieś światełko w tunelu się pojawiło !! ale niestety nie podejmie się ich wymiany bo to jest bardzo trudny temat i opiera się o zdjęcie głowicy czyli koszty !!!.I w końcu dostałem namiar na MechaniQ.pl więc dzwonię przedstawiam co wiem i co chcę wymienić W SŁUCHAWCE SŁYSZĘ OK NIE MA PROBLEMU !!!! ok auto odstawiam DO WARSZTATU w NIEDZIELĘ !!!!!!!!!!!!!! A GOTOWE JEST W PONIEDZIAŁEK PO POŁUDNIU !!!! Z WYMIENIONYM TYLKO JEDNYM WTRYSKIEM !!! ( PO WERYFIKACJI PRZEZ PANA MARCINA !!! I POINFORMOWANIU MNIE O TYM STANIE !!) I JEST CACY !!!! . Szczerze polecam MechaniQ.pl !!!!!!!!!! TAKIE RODZYNKI NALEŻY PROMOWAĆ I DOCENIAĆ !!!! I SIĘ CIESZYĆ ŻE NIE ODDAŁO AUTA DO PROGRAMU PEWNEJ STACJI TV BĘDZIE PAN ZADOWOLONY !!!.


Corolla Verso 2.0 D4D

Dec 14, 2017 by Norbert

Usługa z dojazdem do klienta. Naprawdę fachowa robota, pełen profesjonalizm w podejściu do tematu. Dodatkowo wszystko odbyło się w miłej atmosferze. Punktualnie, profesjonalnie, rzeczowo i uczciwie. Szczerze polecam.


Audi A3, 1.9 TDI, r. 1998

Nov 24, 2017 by Grzegorz

Dziś korzystałem z usług Pana Marcina i jestem mega zadowolony. W godzinę uporał się z autem, które według opinii innego mechanika “..bez zdjęcie głowicy się nie obejdzie..” Szybko, tanio, profesjonalnie i 100% rzetelnie. Polecam wszystkim!!! jeśli kiedykolwiek remont lub wymiana świec to tylko w mechaniQ!!!!


Opel Vctra 1,9 CDTI, r. 2008

Nov 02, 2017 by Janusz

Zostałem przez p.Marcina obsłużony bardzo porządnie i UCZCIWIE. Mogę go polecić z czystym sumieniem.


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie
Page:

12345»