pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Ford Focus 1.6TDCI 2006

Oct 17, 2017 by Piotr

nic lepszego nie przychodzi mi do głowy jak tylko: PERFEKCJA!!!!!


Kia carens 2004

Oct 11, 2017 by Piotr

Jestem bardzo zadowolony .profesjonalna obsluga i bardzo mila.jezeli wymiana swiec to tylko w tym warsztacie


Vectra c, 1.9 CDTI, 2006r

Oct 09, 2017 by Maciej Małachowski

Profesjonalizm w pełnym słowa tego znaczeniu, szybko i konkretnie. Polecam warsztat każdemu kto ma problem ze swoimi świecami…


Opel Astra H 2009 1.7 cdti

Oct 05, 2017 by Marcin

Super podejście
Bardzo dobry kontakt
Gorąco polecam


Opel zafira 2,2 2003

Sep 30, 2017 by Artur

Wlasnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po moim mechaniku ktory pourywał świece żarowe,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych w fachowy i bardzo szybki sposób Mam wyminione świece i sporo kasy w kieszeni.Gorąco polecam tego Fachowca!!!


Laguna 3 2.0dci GT

Sep 30, 2017 by Adam

Fachowość, uprzejmość ale przede wszystkim pełen profesjonalizm, dokładna i rzetelna wymiana świec. POLECAM I POZDRAWIAM


Audi a4 b8

Sep 29, 2017 by Łukasz

Jak najbardziej polecam szybka A zarazem dokladna wymiana urwanych świec.
Piątka dla mechaników:)


Mercedes Vito, 2.0 CDI, 1999.

Aug 18, 2017 by Antoni Rosochacki

Jeśli inni “fachowcy” dogonią poziom pracy, kultury pracy, wiedzy i profesjonalizmu co Mechaniq to ten kraj będzie inny.
Mechaniq bardziej przypomina bracę dentysty niż mechanika. Polecam na 110% i dziękuję za reanimacje mojej babci Vito.


Fiat Punto 1,2b 2004

Jul 17, 2017 by Andrzej

Witam, dzis mialem przyjemnosc poznac Pana Marcina i skorzystac z jego uslug. Mialem problem z gwintem od swiecy zaplonowej w moim punciaku. W mojej okolicy zaden z mechanikow nie chcial podjac sie naprawy gwintu bez zdejmowania pokrywy, malo tego kwoty byly wygorowane i czas naprawy od 2-3 dni, a u Pana Marcina naprawa trwala chwile bez zdejmowania pokrywy i od razu mialem wymienione 4 swiece, naprawiony gwint za owiele miejsze pieniadze i profesjonalnie wykonana prace. Z czystym sumieniem polecam wszystkim tak znakomitego I uczciwego fachowca jak Pan Marcin.


Zafira B 1,9 cdti 2006r

Jul 03, 2017 by Robert

Druga wizyta i oczywiście perfekcyjna obsługa. Tym razem wtryskiwacze – wyjęcie , potem trzeba było oddać do regeneracji. Wszystkim zajął się Pan Marcin, ja tylko odebrałem naprawione auto. Super szybka i profesjonalna usługa!


5.0 5.0 100 100 5 gwiazdek to za mało. Ukręcona świeca żarowa to chwila pracy a dodatku w bardzo przyjemnej atmosferze. Szczerze polecam. Szybko, miło i profesjonalnie- to jednak możliwe. Opinie o serwisie
Page:

12345»