pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

Focus 2010r 1.6 tdci 90km

May 14, 2020 by Michał

Najlepsi fachowcy jakich poznałem szybka i niedroga naprawa polecam


Opel Zafira 2001

May 05, 2020 by Iza

Bardzo miła obsługa klienta rzetelna i sumiennie wykonana praca Polecam


Mercedes C klasa 2005

Apr 24, 2020 by Wojtek

Osobiście urwalem sobie świecą żarowa i blady strach na mnie padł ale znalazłem specjalistę od urwanych swiec “mechaniq” z Legionowa i cudownie po 20 min było po operacji. Gorąco polecam i bardzo dziękuję.


Boxer 3,0

Apr 21, 2020 by Michał

Szybko i sprawnie wykręcone świece żarowe w boxezy 3.0


Peugot boxer, 2998cm² 180PS , 2013

Apr 21, 2020 by Artur

Polecam! Wymiana wtryskiwacza na cylindrze trzecim. Cztery warszaty poddaly sie proby wyjęcia. Usługa u Pana wykonana szybko i solidnie.


Toyota Corolla Verso 2.0 D-4D, 2004

Apr 08, 2020 by Józef

Szybko i sprawnie usunięta urwana świeca żarowa przez MechaniQ, który został mi polecony przez serwis samochodowy Spinelli-Auto do którego oddałem auto do naprawy. Jestem usatysfakcjonowany obsługą tych warsztatów samochodowych. Polecam!


Opel Vectra 1.9 2007r.

Apr 08, 2020 by Aga

Jestem zadowolona z usługi. Swiece były wymienione szybko, cena adekwatna do jakości. Szczerze polecam Magika.


Peugeot 307 1,6 2005

Mar 29, 2020 by Zdzisław

Polecam.Wymiana urwanej świecy żarowej.Fachowo i szybko cenne uwagi bez naciągania na kasę.Dziękuję.


FIAT DUCATO 2.3 JTD, 2014

Mar 22, 2020 by Marek

Profesjonalne wykręcenie urwanej śruby mocującej zapieczony wtryskiwacz oraz jego wyjęcie. Usługa wykonana szybko i solidnie. Profesjonalizm i uczciwość w 100 %. Bardzo polecam !


Honda Accord 2.2 i-CTDi

Feb 10, 2020 by Robert

Polecam.
Wymiana uszczelniaczy na wtryskiwaczach, sprawdzenie świec żarowych.
Usługa wykonana fachowo i sprawnie. Przekazane cenne uwagi i fachowe porady.
Bardzo polecam.


5.0 5.0 146 146 Fachową robota po wykręcaniu urwanej sruby mocowania 3 wtryskiwacza!!! Uratowany gwint w głowica i zastosowana oryginalna śruba. Wszystko zrobione jak sie należy. Dzięki wiel Opinie o serwisie
Page:

12345»