pomogłem w napisaniu kilku artykułów o świecach żarowych m.in: >>

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/swiece-zarowe-musza-dzialac-nie-tylko-zima/16z334

www.autokult.pl/8076,swiece-zarowe-jak-wykrecic-urwana-swiece-bez-demontazu-glowicy-silnika

www.auto-swiat.pl/eksploatacja/jak-wykrecic-urwana-swiece-zarowa/fsxej

 

Dodaj opinię




Submit your review
* Pole wymagane


Opinie o serwisie SKU UPC Model

peugeot 208, 1,4 e-hdi ,2012

Oct 26, 2017 by Peugeot 208

Własnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po mechaniku ktory podjął się sie rozwiercenia krzywo rozwiercił i podał się,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych mechaników poprawił skopaną robotę .Szczerze polecam ten warsztat nie warto jezdzić po tanich mechanikach bo to wychodzi dwa razy drożej


peugeot 208, 1.4 e-hdi, 2012

Oct 26, 2017 by Peugeot 208 , 2012,

Wlasnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po mechaniku ktory podjął się rozwiercenia świecy żarowej lecz z marnym skutkiem krzywo nawiercił i podał się ,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych w fachowców poprawił robotę . Nie jezdzicie po tanich fachowcach bo to wychodzi dwa razy drozej.Szczerze polecam ten warsztat


Ford Focus 1.6TDCI 2006

Oct 17, 2017 by Piotr

nic lepszego nie przychodzi mi do głowy jak tylko: PERFEKCJA!!!!!


Kia carens 2004

Oct 11, 2017 by Piotr

Jestem bardzo zadowolony .profesjonalna obsluga i bardzo mila.jezeli wymiana swiec to tylko w tym warsztacie


Vectra c, 1.9 CDTI, 2006r

Oct 09, 2017 by Maciej Małachowski

Profesjonalizm w pełnym słowa tego znaczeniu, szybko i konkretnie. Polecam warsztat każdemu kto ma problem ze swoimi świecami…


Opel Astra H 2009 1.7 cdti

Oct 05, 2017 by Marcin

Super podejście
Bardzo dobry kontakt
Gorąco polecam


Opel zafira 2,2 2003

Sep 30, 2017 by Artur

Wlasnie skorzystałem z tego fachowego warsztatu,okazało się że pan Marcin musiał poprawiać po moim mechaniku ktory pourywał świece żarowe,bez narzekania co najczęściej się zdarza u innych w fachowy i bardzo szybki sposób Mam wyminione świece i sporo kasy w kieszeni.Gorąco polecam tego Fachowca!!!


Laguna 3 2.0dci GT

Sep 30, 2017 by Adam

Fachowość, uprzejmość ale przede wszystkim pełen profesjonalizm, dokładna i rzetelna wymiana świec. POLECAM I POZDRAWIAM


Audi a4 b8

Sep 29, 2017 by Łukasz

Jak najbardziej polecam szybka A zarazem dokladna wymiana urwanych świec.
Piątka dla mechaników:)


Mercedes Vito, 2.0 CDI, 1999.

Aug 18, 2017 by Antoni Rosochacki

Jeśli inni “fachowcy” dogonią poziom pracy, kultury pracy, wiedzy i profesjonalizmu co Mechaniq to ten kraj będzie inny.
Mechaniq bardziej przypomina bracę dentysty niż mechanika. Polecam na 110% i dziękuję za reanimacje mojej babci Vito.


5.0 5.0 112 112 Wszystko sprawnie poszło, nie zarobił dużo u mnie bo świeca się wykręciła;),ale profesjonalne podejście do sprawy,wyczyszczone,nasmarowane,cenne uwagi.Polecam fachowca;) Opinie o serwisie